Promise me that tomorrow starts with you

Jag vill gå tillbaka drygt 2 år och ta om det där samtalet. Inte vara så stressad. Vad kunde vara så viktigt, som inte kunde vänta. Och ändå ansåg jag mig vara ovanligt tålmodig. Han var så ovanligt pratglad och glad i allmännhet, dom sa det var medicinerna men det vet jag inte. Jag kommer inte ihåg något av det han sa förutom att hans vän gillade en viss maträtt som han brukade laga. En sådan idiotisk sak att komma ihåg. Varför just det. Av allt jag kan komma ihåg. Min hjärna har raderat allt annat, förutom just det. Detdetdetdetdetdet. Jag spelar upp den meningen i mitt huvud om och om igen. Som om den skulle ge mig något. Jag känner bara en avsky mot migsjälv. Att jag bara kommer ihåg det. varför? Och varför kunde jag inte pratat lite längre? Varför kunde jag inte struntat i alla idiotiska saker jag gjort istället för att prata med han. Hur dum får man va.
Direkt efter det där sista samtalet slängde jag bort alla negativa tankar. Klämde ihjäl dom. Min mamma var så orolig. Men det var hon ju jämt tänkte jag. "Det ordnar sig? vad är problemet?". Jag brydde mig inte. Jag orkade inte bry mig. Det skulle ju ordna sig, det hade jag ju sagt till alla och migsjälv. Men det är klart det inte ordnade sig. Och tänker fortfarande inte på det. jag undviker det så mycket som jag kan. Vägrar acceptera. Lever vidare utan att tänka på det.

Men när jag skulle ge allt för att få prata med han igen. Och lyssna till varje ord. Memorera allt som sägs. Det är då det blir påtagligt. Han har tillochmed övergett mig i mina drömmar. Han finns inte där längre. Det är ihåligt. Något har slitit ut något och gav aldrig mig det tillbaka igen. Och jag förstår inte hur jag skulle kunna klara mig om jag inte stängde ute allt.

not here

Min shrink ser på mig. Alldeles för länge. Säger ingenting. Vad ska jag säga. vad ska han säga. Ingenting. Han bryter tystnaden. Jag kan stå ut en evighet, om jag vill.
-"Tänk på det värsta som kan hända" -"Det värsta som har hänt" -"Tänk dig att du är helt ensam, alla har lämnat dig, förstår du? ingen är kvar." Han synar mig igen. Väntar på en reaktion. En panikattack, eller helst ett hysteriskt gråtanfall.

-"Hur känner du dig?" frågar han
-"Jag känner ingenting."
-"Känner du ingenting?" -"Tänk att det värsta du kan tänka dig inträffar, och du känner ingenting?"
-"Jo, det är jobbigt..." ljuger jag.
Shrinken blir lättad, inte för det syns på honom men jag ser igenom honom. Jag analyserar han lika bra som han mig. Skillnaden är att jag inte pluggat till psykolog på heltid i 7 år.

-"På vilken skala ligger du? Hur jobbigt är det just nu?" (10 är värst och 0 ingenting)
-"Det är nog.... en 7a" ljuger jag igen.

-"Försök släpp ut det" -"Hur känner du dig?"
Han väntar på min panikattack eller gråtanfall. Men inget händer. Stackarn, han hade väl hoppats på en mirakulöst genombrott.

Han konstaterar att jag har svårt att släppa fram det jag känner. jag stänger in det och låter det äta upp mig innefrån och ut.

Berätta något jag inte vet. Använd din 7åriga utbildning. Chockera mig, ge mig en diagnos. jag ser sammanbitet på han. Han ser tillbaka. Ingen säger något. Jag berättar aldrig allting. Hur han än försöker lirka ut saker ur mig. Jag lämnar någon detalj ute. Får han mig att gråta är jag rädd att jag aldrig kan sluta.

Ge tillbaks mitt hårda skalbaggeskal

Jag har känt mig alldeles tom och ihålig sen jag kom hem. Antagligen bara vanlig seperationsångest från den sköna vardagen vi haft i Marocko men all-inclusive på hotellet och underbara människor omkring oss och massor av sol och bad. Men efter "samtal" med Han, promenaden till tunnelbanan där man det första man blir påhoppad av en drös av sl-vakter. Folk går för långsamt eller för snabbt, går för nära eller för långt bort. Är i vägen, stör, är otrevliga eller alldeles tysta. Säg nått. Tystnaden är öronbedövande. Tanken jag har haft i huvudet kan jag inte få ur bara gnager mer och mer ju mer jag försöker pressa iväg den, eller klämma ihjäl den. Den försvinner inte, den växer sig bara större ju mer jag kväver den. Jag ville som liten flytta från Sverige, troligtvis som de allra flesta, men sen försvann det mer och mer för min del. Jag har aldrig känt det behovet av att flytta ifrån Sverige. Jag har tyckt mig ha så mycket här, som jag inte kan lämna. Men nu tillsammans med den här resan och att jag samtidigt läst "Veronika bestämmer sig för att dö" känns allting bara uppochner. Jag har min familj, mina vänner, skola och jobb. Men jag känner att jag måste passa på att åka härifrån, innan jag "fastnar" här. Jag känner ingen anledning till att stanna egentligen. jag är förvirrad. Min Han känns avlägsen och det verkar ju som det kvittar om jag ens bor i Sverige eller inte för hans del. Efter vårt korta samtal idag kände jag ingenting förutom en saknad av någonting som inte existerar.

Jag vet inte. Känns som jag tillslut fått något slängt i ansiktet som en fet käftsmäll som fått mig att tänka till och se upp från mina inbitna rutiner. Gör jag rätt? Ska det vara såhär? Vad ska jag göra istället? Jag har satt mig på ett spår och vägrat se åt sidorna medans jag bara åkt på vägen. men nu ser jag upp, vad jag passerar på vägen. Det känns som jag passerar för mycket, och för vad? Är det värt det?

Jag vet inte.


I'm alive!

hello dears. Ledsen för extremt dålig uppdatering, men har haft mycket i skolan och igår kom jag hem från en vecka i Marocko. Har varit otroligt bra. Jag åkte med min vän F och vi är helt köra i landet och folket och allt. Vi har haft så bra väder med en medeltemperatur runt 35 grader varje dag hela veckan. Känns ledsamt att komma hem men man måste ju det. Idag ska jag fylla på fransarna, har ca 5 kvar haha.

Uppdaterar mer sen!


bloody sunday

Herrejävlar vilken kväll det var igår. Bra drag på brudarna. As always. Jag har några enstaka minnesluckor. Speciellt en, hur jag tog mig från stureplan till odenplan. J-a-g h-a-r i-n-g-e-n a-n-i-n-g. Inte för det spelar så stor roll men jag blir tokig av att inte minnas ALLS vad jag gjorde. Var det taxi? buss? tåg? Gick gjorde jag inte, så väl känner jag mig själv och det skulle jag aldrig göra haha. Så de 3 alternativen är det. och ingen känns troligare än den andra. Jag borde operera in en gps chip i mig så man kan se vart jag håller hus. Det skulle mamma gilla iallafall.



Av brudarna jag pratat med verkar alla vara rätt skeva. Det blev en hård kväll, men bra. Jag åkte hem till Han där jag stod och lurpassade i mörkret i Hans port när han kom. Han blev halvt ihjälskrämd. Mycket roligt, tyckte jag.

Idag kunde man ha mått bättre. Jag satt i partyklänningen fram tills kl 17 idag när jag väl kommit hem.
Inget skrivande blev det heller på arbetet. Inge vidare. Har inte rört mig från soffan på hela dagen. Snart ska jag rulla in till sängen. Ingen produktiv dag med andra ord.

PUSS på er gullungar.

För allt du drömde en gång

Lägg dig ner kära syster. Jag vet vad som måste ske. Jag tror stenhårt på din plan.
Så blev jag expert på att vänta själv
Man vänjer sig snabbt, man väntar på nån
Du landade alltid hårt, du var nog alltid sjuk.

Min syster har fallit isär igen. Hon gör precis som jag och stänger alla ute. jag reagerar genom att bli arg. "Hur kan man göra så?" Får alla på min sida. Tror jag står över dom som vanligt. Fast jag skulle göra precis likadant. Ibland ser jag det och ibland inte. Jag lägger på luren och funderar i en millisekund innan jag släpper det. Går vidare. Min hjärna sållar ut det onödiga. Det onödiga som är livsviktigt. Jag bryr mig inte. Min empati är bortblåst. Hur kan man bry sig om någon som stänger ut en?

Varför är jag ens intresserad? Ställde jag nyss en fråga? Spelade jag eller var det ett spår av omtänksamhet. Hälsar att jag "finns där". Snälla ring inte. Jag har inte tid. Ingen lust. Jag vill inte. Räcker inte det? varför bry sig om någon som själv inte vill. Jag ser mig själv så väl, men ändå absolut inte.

Jag hoppas innerligt att folk i min närhet är inget av hur jag själv är.




jag ser grått

Visste ni att man älskar färre och färre saker ju äldre man blir. det vet jag inte om det stämmer på alla. Men på mig gör det nog det. Tänk vad lite jag kommer älska när jag är i medelåldern. Det finns i stort sätt inget eller ingen man inte kan klara sig utan. Eller det finns ingen. Alla kan ersättas, på ett eller annat sätt. Det vet vi redan. Men slutar man någonsin älska någon? Ja. Du kanske håller kvar och älskar illusionen du själv målat upp. Men det sanna, det verkliga, kan du sluta älska. Det känns ganska bra. Men fortfarande skrämmande. Tänk att det du inte kan släppa på något sätt, vad du än gör, finns inte på riktigt. det är ju en illusion. Du älskar det som inte existerar. hur kan man då släppa det? Du kommer aldrig bli tillfredställd iallafall. Det finns ju inte.

Och du kan inte bli sviken av det som inte finns.
Ibland vet man nog inte vad som är verkligt och inte.


det blir bara grått.


dagen man inte ens skulle gått upp ur sängen

ALLT har gått fel idag. Eller så är jag bara väldigt lättirriterad för jag är en millimeter ifrån att få en hjärnblödning. Tror jag fick en liten där faktiskt. Helt seriöst. Jag är alldeles hes och har ont i halsen nu bara fär jag har gallskrikit så mycket under dagen. Katterna har varit ivägen, rivit ner grejer, och skitit som hästar. Hunden är arg på en av katterna, får vannsinnesutbrott, skäller och kräver uppmärksamhet och är allmännt jävligt jobbig. Jag hade glömt bajspåsar också när vi var ute också så var tvungen och ta upp det med ett papper och fick panik så jag tvättade händerna i snö och höll på och frysa av mig händerna (dock mitt fel, inte hundens).
Det känns som jag ständigt har något håstrå i ögat och det irriterar mig till vansinne.
Ett par strumpbyxor som jag ska ha ikväll som jag lagt undan hittar jag inte nu och har vänt upp och ner på hela mitt rum så det ser ännu värre ut nu är innan, om detta är möjligt.
Jag har 70000 grejer att göra idag som jag inte börjat med.
Han irriterar mig extra mycket idag och jag måste ta djupa andetag i 2 extra minuter för att inte kasta ut datan genom fönstret.

Jag har bölat 2 ggr idag tror jag (jag gråter aldrig)
Jag har blivit så upprörd jag har blivit yr
jag har fått ta ca 150 andningspauser och tagit överdrivet djupa andetag (kan förklara yrseln eller att ha skrek så jag blev hes)

Jag är bara fördjävlig idag. Förhoppningsvis vänder det til kvällen.

PUSS

det finns dom som ser chansen glida förbi, ta min hand så gör vi allt det som dom låter bli

Hej mysungar. Allt är kaos. upp och ner. jag är sönderstressad, utbränd och bara borta. Imorrn ska jag upp tidigt och jobba med projektarbetet, ha möte, skriva ett affärsbrev till nyckelkund på AFFÄRSENGELSKA (s.n.ä.l.l.a skjut mig.....) och säkert massa annat som står nedkluddat i almenackan. Jag är KÖRD. Jag pallar eeeeeej. Har så mycket att göra jag knappt vet jag heter. Nästa vecka åker jag på semester också. stress stress, fixa 100 grejer. Går på reservenergin. Imorrn blir det hårt, som vanligt.

Men just nu lyssnar jag på Timoteij - Kom och ska ut och svira i natt. Min vän B ska dj'a så ska dit och möta upp 10 andra brudar.. och lär väl bli en sväng runt omkring sen lite...

DET FINNS DOM SOM LÅTER CHANSEN GLIDA FÖRBI- KOOOOOOMMMMMMMMMM

ska måla naglarna. ses inatt. Tja.


obs. personerna på bilden har inget att göra med personerna i inlägget.


PALLAAR EJJJ

hej mina små raringar. ledsen för jag varit frånvarande men har haft fullt upp. ons-fre har vi haft heldagar i skolan och haft intensiva affärsengelska lektioner. Otroligt jobbigt har det varit... har även jobbat direkt efter skolan och har varit heeelt död. I fredags efter skolan åkte jag direkt till jobbet, blev skjutsad hem efter jag slutat och gjorde mig iordning på 15 min innan jag skulle iväg för att möta några från klassen då vi skulle käka och gå ut. Stress stress. Vi drog vidare till lite olika ställen efter vi käkat och hade sjukt roligt haha. alla var så spårade och vi är allt från 20åriga überbrats till 35-åriga filosofer från ryssland som har studerat yoga i tibet med buddistiska munkar samt the "rednecks" från norrland och skåne haha! Underbar blandning och alla är fantastiska. Efter ett tag lämnade jag alla (eller dom som var kvar som inte blivit utslängda haha!) och drog jag till min väns avskedsfest. Himla tur jag hann träffa henne ett litet tag iallafall innan hon flyttar alldeles själv till Italien.

Jag skulle upp tidigt på lördagen och jobba så drog från krogen och åkte till Han och sov där. Sen var det bara att pallra sig upp från en varm säng, inlindad med ett tungt bakishuvud när klockan ringde och åka till jobbet... I kvällens outfit... och klackar. Jag slirade omkring på de isiga trottoarerna och kände att man har ju känt sig fräschare i sina dagar. Den eviga "walk-of-shame" lyste stark om mig som en självlysande stoppskylt. Det som är värre än att vara på väg hem i sin "walk-of-shame" måste väl ändå vara när man är PÅ VÄG till jobbet för en heldag där? hahaha. Menmen, jag överlevde dagen (knappt) som alltid.

Lördagskvällen bestod av chill på hög nivå. Jag rörde mig inte ur fläcken och somnade direkt när jag la mig i sängen och kollade på en film. Vilket jag aldrig gör i stort sätt. Skvallrade lite också med J från klassen om fredagskvällens "bravader" som jag hade missat när jag drog till min kompis avskedsfest. herregud säger jag bara....

Söndagen var jobb igen och idag har jag varit i skolan där en ny kurs startade. Blev en lång dag men den kändes inte ens hälten så lång som de djävulska affärsengelska-dagarna vi haft. Allt är en dans på rosor i jämförelse med det.
 

Denna vecka kommer jag ha fullt upp. Ska skriva ett affärsbrev till en nyckelkund på business english.... yippie.  Han kommer hjälpa mig dock, även om jag är irriterad på Han.....
Sen är det hur mycket SOM HEEELST på projektarbetet. Speciellt nu när ÄNNU en gruppmedlem hoppat av. Vi är bara 3 st och man ska vara minst 4-6 pers. Vi dår så mycket extra att göra nu pga detta. Jag ska på semester också har inte tid med detta haha.

Ska på möte imorrn med vår klass mentor och se hur vi kan göra med allt och sen möte med gruppen och sen möte med handledarna för projektarbetet............. SUCKKKKKK. sen ska jag jobba. yippie.

Nu fick ni en lång och extremt ointressant update. Men som ni märker är jag inte en sån rolig människa för tillfället.

PUSS//V

Tisdag

Hej. ledsen för dålig uppdatering. I helgen började jag blir mer och mer förskyld så stannade hemma och var hemma hos F på lördagen och kollade på melodifestivalen, drack vin och åt kex med ost och annat smarrigt och taggade inför Kent-konserten på söndagen genom att lyssna på (fel ÅRS...) konsert spellista. På söndagen var vi som sagt på Kent konserten och trots jag var lite orolig att dom inte skulle vara lika bra eftersom det var sista speldagen i stockholm. Men jag hörde att det var deras bästa konsert på söndagen och den var helt sjukt bra. Jag tycker även dom spelade dom bästa låtarna på söndagen också, mycket mer av dom äldre låtarna som är så extremt bra. Aaaaaahhh vill gå igen! haha.

Igår var jag tvungen att gå till skolan för att gå igenom min grupps projektarbeta och gå på möte med handledarna. Jag mådde ganska dåligt och längtade tills jag fick komma hem och lägga mig.
Jag sov några timmar när jag kom hem och pratade lite med Han. jag mådde lite bättre sen mot kvällen så jag åkte hem till Han där vi kollade på film (room 1408 eller vad den hette) och sov där sen.

Idag har jag inte gjort så mycket. Lyssnat på en massa Kent-låtar och så. SEN fick jag reda på resultatet från företagsekonomi tentan. Jag klarade det!!!! Det förväntade jag mig inte faktiskt. Blev så himla glad.



Nu ska jag ta och dricka lite te och fortsätta kolla på "dating in the dark". Verkar rätt kul. men trodde det skulle vara lite råare som de utländska versionerna. Där dom slänger in 75-åriga gubbar som ser ut som en föråldrad Legolas med bröstvårte-piercings (jag var kär i legolas förut så detta menar jag verkligen inte i positiv mening)Menmen, vi i Sverige ska ha en snällare version, mesigt ;)

PUSSSS//V


RSS 2.0