Tänk på det..

Man har människor omkring sig, konstant, varje sekund, antingen som person eller i ens tankar. Ständigt. Jämt. Vissa kan du inte klara dig utan. Eller det tror du inte iallafall. Men du klarar dig utan dom. Uatn alla. Du behöver INGEN. Du slutar inte att andas utan din mest älskade. Även om det så känns, så gör du inte det. Jag har förlorat flera "närmaste" o några av mina bestående närmaste har också gjort det. Du överlever. Jag lovar. Den enda du absolut, aldrig någonsin, WHAT-SO-EVER absolut inte kan klara dig utan är DU. Dig själv. Du dör utan dig själv. Om du förlorar dig så dör du sakta men säkert tills du slutar andas, försvinner. Garanterat. Låt ingen stå i din väg, behandla alla som du vill bli behandlad, respektera människor, men låt ingen hindra dig.

Idag har jag på mig mitt favorit halsband. "what goes around comes around". Den har jag fått av en av mina allra allra närmaste o finaste. F.

Vi ses.


How fantastic is plastic?

Nu är jag seg som kola... men nu ska jag verkligen ta mig i kragen o göra mig iordning. Alla papper är utskrivna och smalade i en fräck liten plastficka som jag ska in och lämna till skolan innan jag åker till jobbet. Hoppas jag mår bra efter idag... annars blir det hemma för lilla mig.

Såg ni debatt igår? Rätt boring, angående plastikkirurgin där. Vad tycker ni?

OK att operera sig för att bli snyggare? Vad är OK o vad är inte? Har ni gjort eller vill gör nått?



//V


tråk

Hej. Idag har jag inte gjort mycket, jobbade hela morgonen och förmiddagen, åkte sen hem o träffade F och lagade en smarrig sallad. Vi skulle gått på promenad och sett film men det blev inget utav det haha. Vi skrev på mitt personliga brev jag ska lämna in imorrn på den skola jag kanske ska börja på senare i höst. Herregud, det går så fort, jag vet knappt vad jag vill eller någonting. Men det känns ändå bra. Annars har det varit en sjukt trist dag, tror jag börjar bli sjuk och ska jobba hela helgen så får verkligen ta det lugnt så jag inte drar igång någon ordentlig förskylning. Annars verkar blott min existens bara dra igång irritationer så det känns så tröttsamt. Verkar som vad man än gör är det fel. fel fel feeeeeeeel.

Nu ska jag skriva ut det flamsiga personliga brevet jag och F skrev ihop tidigare idag (det blev rätt bra till slut dock även om vägen dit var lång haha) och samla ihop allt till imorrn. sen måste jag sova så jag överlever morgondagen o inte blir sämre. *peppa peppa*. Vill ju ut imorrnkväll och svira omkring, vara lagom (notera: LAGOM haha) salongsberusad och röka (fast jag inte borde). men neeej nej.. klart jag ska va hemma på fredag och ha tråkigt. men men är man dålig så är man. Får se hur jag mår imorrn. speciellt efter det långa arbetspass jag har på eftermiddagen.



Nighty night darlings // V




en god morgon

Alldeles strax ska jag åka till jobbet. (nej jag skojar inte) Jag BÖRJAR jobbet kl 07.00. Har ni hört något så vidrigt? Nej, ine jag heller. 4 timmar har man sovit också. Stackars mig. Jag ska iallfall hoppa in för chefen och öppna upp butiken. USCH. Det är becksvart ute. Hatar hatar hatar hatar mörker. Kan knappt se vart man är. Jag saknar Han. Orkar inte alls klä på mig. Orkar inte alls jobba. Måste ha bra lön för att inte sänka min levnadsstandard. Och btw, hur gammal är Amy Diamond nu egentligen? har hon inte varit 15 år jävligt länge nu? Hon ser iallfall EXAKT likadan ut. Fattar inte.

Nej jag svamlar. Ska.... ta en kopp té.



O-R-K-A-R E-J.................

//V


MJ

Nu ska jag iväg igen. Ska möta upp F och käka o sen gå på bio och se micheal jackson filmen - This is it. Får se hur den är. Nån annan som ska se den?
Ger ett betyg på hur jag tyckte den var ikväll.



UPDATE: MJ är ett geni. Som vi redan vet, men verkligen, verkligen , verkligen. hade verkligen velat sett den konserten som var planerad. Han är så söt o gullig och så extremt duktig på det han gör. Perfektionist med allt han gjorde och det var helt klart en sevärd film. Rekommenderar den.

betyg: VVVV = 4 V av 5 möjliga. Really good!

Ska slänga mig i sängen.
PUSS// V


möte, prov, naglar och äcklig mat.

Idag var jag sen, kom inte upp på morgonen. hatar detta höstmörker! Jag kom iallafall fram i tid till det mötet jag skulle på angående en skola jag eventuellt ska börja på nu i höst redan. Känns skitkonstigt men jag får se vad som händer. Jag gjorde en timmes lång mattetest o en timme engelska test. Helt seg i skallen efter det o alla prov jag redan gjort den senaste veckan. Man fick självklart inte ha miniräknare så jag höll på att kräkas när jag insåg att jag var tvungen att räkna en massa bråk, o procent med decimaler och skit i huvudet. hatar sånt. Aja får se hur det går, inte säker att jag vill gå där ens...

Efter det så träffade jag min underbara manikyrist som va 40 min sen. jag tryckte i mig världens äckligaste "big toast" från 7eleven. Seriöst, det var typ 5 dl dijonsenap i och knappt uppvärmd. vidrig. Slängde halva. Jag fick världens godaste choklad av min manikyrist för jag fick sitta o vänta så länge (inte okej...men bara för jag gillar henne... o naglarna va i desperat behov). Det var med smak av passionsfrukt, asgod, tror inte den kommit ut på marknaden än dock.



nu har jag vart ute med vovven och utfodrat alla djuren. Nu ska jag utfodra ig själv. Mamma har lagt undan crepes till mig. Alltså pannkaka(?) med någon fyllning i. Vem kommer på tanken är min första fråga? Varför förstöra pannkaka. och raggmunk? vad är det liksom? egentligen? potatispannaka? Kommer ihåg jag hatade det i skolan. hoppas det här inte smakar som det. Jag är skeptisk... Väldigt skeptisk...


UPDATE: Crepsen smakade skit, som jag förutspådde.

maaaaat

Käkade precis supermånga vegetariska minivårrullar och testade ett par fisk-nuggets. Tror dom blev råa så åt dom inte... Jag kan inte laga mat! Hahah, alltså jag är ganska bra på o blanda ihop grejer o har ideer men allt jag steker blir bränt eller rått i mitten, eller bådeoch. Ris kan jag inte heller koka. En omöjlighet. Nu är hela lägenheten rökfylld så får vädra överallt o frysa ihjäl. Jag kan inte l-a-g-a m-a-t. är nog för otålig helt enkelt.

Kan ni laga mat? Kan ni inte ge mig ett enkelt, gärna nyttigt recept? jag ska prova alla! nu i veckan till och med.
Notera starkt: ENKELT hahah



Bortskämda chihuahuan ville verkligen inte smaka på min mat hahah. men gosa lite går bra hihi

//V


mjau

HELLO. Hemma nu, mina ögonfransar är back to normal. Kan ej förväxlas med en halvplockad höna längre med andra ord.

Och så såg jag att en liten apa- www.mandyn.tk har varit så gullig och utsett min lilla blogg till den utvalda, jag är smickrad ;) tack lilla apan!

Jag måste äta något. jag känner mig helt groggy eller hög typ. Allt är suddigt och jag känner att allt jag gör och säger är med några sekunders fördröjning. Sjukt seg är jag med. Tror det är för det är så mörkt nu, men tidomställning och allt. Trodde jag skulle träffa Han idag men tydligen inte. Fan då har man rakat benen i onödan, igen! haha, skoja. (eller inte)

Nej men mat. Nu.

PUSS

Ska iväg och ögonfransa mig lite nu

nu ska jag iväg o fixa fransarna. Har förlängning på mina annars korta små grisögonfransar. Nu ser dom stackarna förjävliga ut o jag ser ut som en halvplockad höna. En lång ögonfrans där o sen en till lite längre bort haha. Denna gång ska jag va lite försiktigare med dom. har inte riktgit vant mig , o fransarna har inte riktigt vant sig vid mina alkoholvanor. Är nog mer så.


Skrivet för ungefär 100 år sen

Kolla tillräckligt länge.

"Ligger på rygg i sängen. Kollar upp i taket. Kristallkronan gör en massa olika slags mönster över hela taket och väggarna. Stirrar man tillräckligt länge på samma punkt ser det ut som mönstrena rör sig. Kanske gör dom det. Jag känner hur någon lägger sig bredvid mig. Jag stirrar fortfarande upp i taket. Jag känner det på den hemska cigarettlukten att det är Han, Ångesten.
"Sjung en sång" säger jag.
"Kan ingen" svarar Ångesten.
"Du ljuger" säger jag
"Ja" svarar han bara. Det är tyst. Bara tyst. Det värker i mitt hjärta.
"Hur länge stannar du?" frågar jag.
Ångesten tar några bloss på sin äckliga cigarett innan han säger: "Det blir nog ett tag till".
Han ligger och röker, röker på den där förbannade cigaretten som aldrig någonsin tar slut, som kan rökas i timmar, i dagar, i veckor. Den som stinker värre än cigarrer, den som alltid får mig att må illa.
"Du vet att jag inte kan sova när du röker i min säng".
"Jag vet" svarar han bara.
"Jag hatar dig" säger jag, fortfarande inte brytit blicken från taket med mönstrena från kristallkronan som rör på sig om man stirrar tillräckligt länge.
"Jag vet" svarar Ångesten, och tar ännu ett bloss."


för länge sedan.

jag har gått igenom en massa saker som jag har sparat som jag skrivit. jag känner igen mig fortfarande på det mesta, men mycket är förändrat. men det väsentliga är kvar.

"har ni........
... någon gång sett er i spegeln och tänkt: "vem fan är det där?". Ni hör er prata, eller ni känner hur ni kräks upp en massa ord men ni tänker: "Vem fan ere som snackar?". Man vill riva av allt och man tänker: "Vart fan är jag?" Sen skrattar ni och säger nått, förväntat. men ni virrar o irrar o har ingen aning. Man vill örfila sig själv tappa kontrollen, köra in i en bil alldeles för snabbt, vakna upp. Vet ni vart ni är? Ibland vet jag inte. Ingen aning. Konstigt, eller hur?"



"Välkommen tillbaka till de levande"

Godmorgon (ja, jag gick upp nyss typ). Har börjat må som en normal människa nu. Idag är jag ledig. Det är inte ofta jag är det. Inget jobb, ingen skola, eller något annat inbokat överhuvudtaget. Det känns konstigt. Jag har saker däremot som jag egentlgien bör göra så som att städa o plugga. Men.... som sagt, ledigt var det.
Jag har suttit i telefon hela min vakna tid idag och återberättat om allt som hände i lördags haha. Sen fick jag ett samtal från en skola som jag övervägt att gå på. Jag har inte hunnit söka in och göra allt man skulle innan sista ansökningsdagen då jag haft så mycket att göra de senaste veckorna. Plus att jag var osäker på om jag ville gå där överhuvudtaget. men som sagt så fick jag ett samtal från dom idag, antagningsansvarige som jag tidigare haft mailkontakt med, och ville att jag skulle komma in på intervju i veckan. Så det blev nu inbokat hos dom. Jag ska ha intervju och göra en massa tester. jag vet inte om det är det jag vill, men kan aldrig skada att gå dit.
Nu ska jag.... göra nått iaf.. tror jag. eller så fortsätter jag bara sitta här o dega. Känns som det sista alternativet är troligast.



jag tänkte göra en sån där lista me en massa frågor. jag tycker det är skitkul haha och så tänkte jag om ni vill fråga nått så fråga så tar jag med dom frågorna också. FUN? yes

Hörs senare raringar. //V




idag mår vi bra..

Hej. Fyfan vad jag har varit bakis idag, legat i min säng större delen av dagen helt medvetslös. Vi firade min kära vän som fyllt år, skyndade mig efter högskoleprovet o va superstressad. Väl framme hos min vän var det mat o gott o en maaaaaassa dricka. Inte så smart för min del. Efter presentöppning och allt blev vi upphämtade av limon o vi tjejer drack champagne och rosén vi hade med oss, bag in box hahah. Alla blev som vanligt skitfulla. Väl framme på stället vi hade bord blev det en massa shots, drinkar, vin o champagne. Jag tror jag stannade en timme innan det blev svart och jag stapplade ut. Jag ringde Han, som inte alls ville möta upp mig. Han skulle vidare o festa. Vi började bråka och helt plötsligt var Han där. Arg. jag förstod ingenting. men det gjorde ingenting. Jag fick träffa Han. Min Han.



Jag var så borta att jag inte såg att mitt sms till min mamma inte kom fram att jag skulle sova borta över natten. Hon ringde mig ett dussintals gånger och skickade sms som jag inte hörde. (Ja, min mamma vill fortfarande veta vart jag sover på nätterna haha, hon är så orolig av sig). Så mamma ringer runt till alla mina vänner, som inte svarar och till Han, som inte heller svarar. (Han är ju upptagen med mig). Så lilla mamma ringer till slut till polisen som ger uppmaningar till alla polisbilar i stan att hålla utkik efter mig. Mamma ger en beskrivning på mig (som förövrigt passar in på ca 80% av alla brudar kring stureplan hahaa). Jaja jag svarade till slut när jag hörde hon ringde så hon kunde koppla av då kl va ca 8 på morgonen haha!

Ser ni på Love Actually? Så fin. love it. Man vill föralltid vara kär, när man ser den. Man blir lycklig. När den är slut är det som vanligt igen.

ses i natten

Hej. Hoppas det gick bra för alla idag ni som gjorde högskoleprovet, vettefan hur de gick för mig. Hyfsat tror jag iallafall, men förväntar mig inget. Har blivit bra på det. Att inte förvänta mig något, känns som mitt livstema. "Förvänta dig inget" hahaha!
Nej men nu ska jag skynda iväg, hann knappt komma innanför dörren innan jag ska iväg igen. Em kompis har födelsedagsfest och är redan alldeles försenad. Ses i natten.


Inatt blir det guldklänningen.

//V

NU KÖR VI

Nu kör vi raringar! Ska dra strax o möta upp 2 vänner o ta bilen dit vi ska göra högskoleprovet hela dagen. Jag ska gå om 6 minuter och jag sitter här i morgonrocken med en macka o käkar. pallar inte stressa haha. Min kompis vars bil vi ska åka med, va tydligen ute o drack igår kväll på krogen, så min andra kompis får köra, vår andra bakfulle kompis bil. Bra gjort av han! haha ut o supa dagen innan.

Är det någon annan som ska skriva högskoleprovet idag? är det någon som skrivit förut? vad fick ni då?
Jag har ca 10 st blyertspennor med mig (man vet aldrig) så om nån skriver på samma ställe som jag o glömt penna (det får ni bara inte göra, men OM) så skrik efter Vixxen så kanske jag är där, så kan ni få låna en av mig ;) men enbart ni.

NU KÖR VI


Jag kan ju inte ens gå utan din jävla luft, i mina jävla lungor.

Jag träffade som sagt Han idag. Snabbt men bättre än ingenting, antar jag. Ville att det skulle vara längre.
Jag smakar Han, jag luktar Han. Att lukta på mitt hår är som att borra ner näsan i Hans. Men det är mitt, så det gör mig bara besviken. Jag känner bara smaken, lukten och känslan. Men det är bara jag kvar. Vill duscha, tvätta håret, eller raka av det. Borsta tänderna i timmar. Allt för att få bort denna illusion. men det gör jag inte, nej. Jag måste ha kvar det, så länge det går. Jag har en oförklarig tomhet, jag får det klängandes över mig så fort jag stiger utanför Hans dörr. Känns genast meningslöst. Allt. Igen. Jag ser på mig i hissens spegel, allt är nypolerat, guldkantat och pråligt. Jag passar inte in. Jag ser någon urtvättat galning titta tillbaka på mig. Jag ser ett tomt skal utan svar. Jag himlar med ögonen åt mig själv. "Idiot". Varför är jag så fast? Jag får aldrig svar på den frågan efter våra möten eller samtal. Inget speciellt finns där, egentligen, vad är det som får mig så handfallen. Patetisk. Jag går till bussen, jag ser ut som alla andra men jag har inget inre. Kostymnissar sträcker på sig och försöker fånga min blick. Jag kollar åt ett annat håll. Någon blinkar. "Dra" tänker jag, men ler artigt. Jag hatar att vara artig, det värsta är att jag uppfostrat mig själv till att vara det. Jag känner mig självuppfostrad. Kanske därför jag är som jag är.

Är jag besatt? Troligtvis.



//V







Present avklarat

Hejhej. Jag klämde in en timmes frenetiskt present-letande i stan imorse. Stod o hängde på låset utanför Åhlens city som en annan efterbliven. Har aldrig gjort så förut och jag höll på att skämmas ihjäl, för jag hatar själv när andra gör så haha! Men jag o min vän F hade inget val direkt. Vi hittade till slut en jättefin sak som vi båda tror födelsedagsbarnet kommer att tycka om! Visar sen, man vet aldrig om hon läser detta. Sen ville jag köpa en jättestor ljuslila gosedjurs enhörning hahah! helt underbar (jag ville ha en i rosa) men F kände att det var lite too much. Så det blir väl nån flarra champagne o blommor till istället. Efter det så mötte jag Han. HAN han HAN han HAAAAAAAN. Min Han. Han med stort H. Ni vet, Han.





Det bästa jag vet är det värsta jag vet.

Mitt hårda skal är borta. För idag. Har inte tagit några "stabiliserings-medel". Så mina känslor är överallt, upp och ner, in och ut. Inte avstängda som vanligt. Jag älskar det och jag hatar det. Jag älskar mina känslor, men jag hatar när dom VÄLLER över mig. kan inte andas, river och sliter men jag blir aldrig av med det som hänger över mig. Tynger ner mig ibland så jah inte kan stå upprätt. inte kan andas, måste lägga mig ner. har ont överallt. Patetiskt, inte sant? Jag har ögonen öppna, men jag ser ingenting. Jag är förlorad i migsjälv. Litar inte på någon, inte ens mig själv. Allra minst mig själv. Har jag tappat förståndet? Har jag finally LOST it? Är jag normal? Är jag övernormal? Jag sväljer, det svider, men det syns inget. Utåt. Det river bara inombords. Jag tar mina 30mg, det lugnar, jag blir avstängd. Jag kan andas igen. Men jag är blind. Jag känner ingenting.

Jag älskar det och jag hatar det.


Känns lönlöst på något sätt

Mamma berättade nyligen en grej för mig som hon hade sett på Dr. Phil. Det handlade om misslyckade bröllop, varav ett av dessa var att brudgummen hade stuckit. Paret hade lagt ner flera hundratusentals kronor på bröllop, hon hade ca 20 st brudtärnor och det var ett stort och fint bröllop. Bruden hade pratat med brudgummen tidigare under deras bröllopsdag och han hade mått bra och väntade på att bli upphämtad eller nått sånt. Men han hade alltså sen gått och hängt sin frack på sina föräldrars rums-dörr och bara stuckit. Ingen förvarning, till någon. Och hon hörde INTE ETT ORD från han. Det hade nu gått 3 år och hon hade inte velat börja dejta någon ny för hon hatade typ män. och det skulle nu Dr.Phil hjälpa henne med. Men alltså. Jag känner, det är dödsdömt. Hade det där hänt mig hade jag inte litat på en kotte mer i hela mitt liv, sen hade jag nog letat upp min föredetta fästman också och torterat honom, för den delen.


sova är underskattat

En alldeles för lång powernap resulterade i att jag sitter här nu, nyvaken, och lika seg som innan jag slöt ögonen. men jag vaknar väl till liv snart. kanske ska ta en kopp te med min goda mjölk i, eller ett glas oboy. med min goda mjölk.. haha kan inte få nog av den. har aldrig tyckt om mjölj förut, men den smakar inte mjölk liksom, mycket godare! Den är snart slut så måste köpa en ny idag! Vad blir man piggast av, te eller oboy, lär ju va te. Får göra mig en kopp innan jag ska till jobbet. Inget pluggande inför högskoleprovet blev det inte heller... den lilla tiden jag hade sov jag ju bort.. Bra jobbat där V.



nej men nu ska jag ut med chihuahuan också. Hörs senare.
KISSES//V


Vixxen vs. MatteC 2-0

Trots all dramatik jag har hamnat i och jag inte har tagit tag därmed i allt pluggande inför matteprovet och allt som jag behöver göra klarade jag det andra matteprovet! Sååå skönt att int eha de hängandes över mig. Nu är det bara högskoleprovet och sen ett annat matteprov som blivit uppskjutet en vecka, och alla andra personliga grejer självklart som jag måste ta itu med. Jag ser nästan ljuset där borta i änden av tunneln! haha.

Nu ska jag försöka plugga lite mer och sen ska jag jobba. Appropå jobb, gud vad irriterad jag är på alla på mitt jobb, man ger o ger o ställer upp för alla kollegor o min chef men man får fan inget tillbaka! tröttsamt. Så nu måste jag jobba på fredag eftermiddag o kväll fast jag absolut inte känner för det och hinner. Men om man har en chef som inte kan sköta sina arbetsuppgifter o alla kollegor är egoistiska hamnar man väl i den situationen. Jag vill verkligen inte jobba kvar, är så FED UP på det stället.

måste vila lite...

OMG

Herregud, kollar ni fråga olle dokumentären?? nu handlar det om allt festande och sexuella relationer i Sunny beach. Jag har själv varit där när jag var yngre och tonåring, visst jag o mina tjejkompisar hade kul men överlag var det ett sunkigt o äckligt ställe. Vi passar inte alls in på sådana ställen ioch för sig, men Sunny beach var extra sunkigt, anser jag iallafall. Men jag blir så CHOCKAD över dessa tjejer som säger att dom planerat att ligga med MINST 25 killar. Det är fruktansvärt. jag dömer ingen, men jag är väl gammeldags på den fronten. Herregud, jag hoppas jag inte har 25 personer under HELA MITT LIV. Fyfan. har svårt att se att man inte är trasig som människa om man gör så. Nej fy. Blir så ledsen när jag se det. och jag känner mig så gammal. men det känns ändå skönt.



Lazur i Sunny beach - sämsta klubb jag någonsin har besökt....

en konstig hobby

Jag älskar att gå och handla mat. I sådana stora livsmedelsaffärer där det finns ALLT! Jag brukar inte handla mat själv men det är faschinerande. Så mycket saker det finns. Jag handlade häromdagen i en stor mataffär och jag såg pyttepyttesmå avocados och sen också jättestora! Visste inte ens att det fanns. det allra roligast tycker jag är att handla pålägg. Jag står o jämför o läser innehållsförteckningen o kan göra så hur länge som helst. Den jag är och handlar med brukar hitta mig ståendes vi påläggsdisken läsandes noga. Jag kan stå där hur länge som helt. Det kan jag iofs göra vid alla sorters saker. Det är jätteintressant, och man vill ju välja det allra bästa av alla saker som finns.

SEN hittade jag en mjölksort som jag aldrig provat. Alpro soya hette den och var då sojamjölk. Och den var ju SVINGOD. rekommenderas varmt. godaste mjölken jag druckit! Se så mycket man missar om man inte studerar allt noga o jämför :)


mmmmmmmmm.....

give me more

För det första.. VEM söker till bonde söker fru? Alltså dessa bönder har aldrig satt sin fot utanför närke kommun och kan kanppt yttra ett ord. Känns inte som om det är något så många strävar efter. Eller? Inte vet jag. och sen såg jag när jag kollade just på detta program att dom drcker inte ens ett halvfullt glas vin. Då började jag tänka på det. Varför fyller man inte på vin enda upp. hahah jag vill ha ETT GLAS vin. Inte ett halvt glas. visst det är inte fint med ett stort fullt glas vin, men det är så löjligt. Speciellt när man är ute och beställer ett glas vin, då får man knappt ett halvt glas. Jag hatar det, därför dricker jag bara vin när jag själv kan fylla på. tragiskt, men sant.


kostymnissar som gör bort sig har alla en sak gemensamt

Kommunala personer, eller folk från regeringen eller några som har screwed up, offentligt kör alltid med meningen: "Detta är ju upprörande, och det är ju något vi behöver se över, och se hur detta kan förhindras"
Jag tror jag också ska börja köra med det.
Oj jag var visst otrogen med min killes bästa vän
"detta är ju upprörande, det är ju något jag behöver se över och gå igenom hur jag ska kunna förhindra detta igen"

känns inte det som ett ganska bra försvar? kan dom kan väl jag liskom.


idag

Jag är fast mellan två saker, två situationer, två händelser, två historier. Jag vill inte vara fast där, hur jag än vrider och vänder mig för att ta mig loss, ta mig ur, fastnar jag bara ännu mer. Sitter så djupt att jag snart inte kan se ljuset utanför. Blir bara mörkare ju mer jag anstränger mig. Som kvicksand. Rör dig inte, försök inte, det går bara snabbare då. Utför. Men om jag inte försöker, inte gör något, går jag ändå samma öde men kanske inte lika snabbt, kanske mer plågsamt dock. Kan någon ge mig en örfil och säga åt mig hur jag ska göra, ta mig till. vart jag än vänder mig är det något problem. Alla håller andan och ser vad jag kommer göra härnäst. Som om det är det enda som finns att intressera sig i. Hur kommer det sig att jag hamnade här. det är ingen som förstår. Varje gång jag ska gå, strunta i allt, tänker: "det som sker får ske". Så är det något nytt, en ny situation som kräver något av mig. Jag kräks av allt.

Jag skulle vilja vara någon annan just nu.


"plugg-kväll"

Hej. Pluggandet inför högskoleprovet gick bra men flamsigt, som vanligt. konstigt nog blev jag placerad bredvid ett vinskåp som jag hellre studerade än mitt övningshäfte. med tanke på när vi senast pluggade ihop, C och jag, slutade det med vodkadrinkar och baileys. Så vinkylen var ett störningsmoment under kvällen, minst sagt.



//V

shoes shoes shoes

Ett av fyra par skor som kommit i mina ägor de senaste dygnen. Ett par är jag osäker på, de är mer passande för våren. Men dessa urmysiga "björnskor" som jag kallar dom för är ju väldigt vintriga. Hur mysiga är inte dom liksom? Visar de andra paren sen. nu måste jag rusa, ska till en vän och öva inför högskoleprovet. Bättre sent än aldrig.....


Ger upp...

trots den brutala dramahärva jag landat i (som vanligt....) har jag försökt koncentrera mig på matten. jag har då matematik C prov imorrn alldeles för tidigt på morgonen dessutom. Så nu packar jag och mitt fräna engelska-flaggan-linne ihop och sätter hoppet till gudarna istället att det går vägen för mig imorrn.




Wish me luck!

Natti natt// V

stanna klockan, jag har bara ett halvt liv kvar.

Jag har finally Kent boxen med alla deras låtar. Jag älskar det. Texterna är sinnessjuka (otroligt bra alltså), jag förstår inte dom som inte tycker om dom. Dom har nog aldrig haft ett problem i hela sitt liv. Om jag får vara fördomsfull, och det får jag.

Och jag drog med dig i mitt fall
Och sen gled jag bara undan
Så förlåt, förlåt för allt
För min förbannade kluvna tunga
Jag har ett foto någonstans
Där vi är drottningar och kungar
Nu ligger bilder överallt
där gamla ansikten är unga
Och jag har letat som besatt
efter känslor som är försvunna
Och det har varit en lång, lång natt
men jag är glad att mina tårar
är behärskade och lugna


jag vet inte

Jag vill klippa av mig håret, jag vill spara det längre. Jag vill färga det illrött eller svart eller brunt eller ha det bimbo-blondt. jag vill banta 20 kg, jag vill vara precis som jag är. jag vill vara någon annan, jag vill vara mig själv och inget mer. jag vill inte känna något mer i hela mitt liv, jag vill aldrig mer bli likgiltig, kall och okänslig. jag vill resa iväg, bo någon annanstans, jag vill föralltid stanna kvar här. jag vill bryta upp med alla jag känner, alla som kräver och drar min energi, jag älskar dom, jag ska lösa allt, igen.
Jag vill sluta handla, sluta va så materiell, jag vill dränka mig i louis vuitton väskor och skor i massor. jag vill vara hemma och ligga som en grönsak i soffan och kolla på ett ointressant program, jag vill gå ut och vara social, snygg och full. jag vill lyckligt ovetandes, jag vill ha hundra procentig kontroll. jag vill min väg, jag vill stanna kvar. Jag vill ta den lätta vägen, inte göra några svåra val, jag vill komma dit jag vill, trots det är den jävligaste vägen man måste ta. jag vill bara vara ytlig, jag vill bara vara djup. jag vill skrika tills min röst inte längre hörs, jag vill vara tyst så ingen reagerar.

Jag vill veta vad jag ska göra.


finbesök

mamma o min finaste princessa kom o hälsade på mig på jobbet idag. Så trots att det var superstressigt o jag va upprörd över flera saker smälte jag när jag fick gosa lite med princessan ett tag. älskar älskar älskar henne.


princessan i henns lilla väska

WSPA

Nu är jag på jobbet och tråkar. Jag ska passa på att skriva något jag har i huvudet. Jag gråter i stort sätt aldrig. Jag gör verkligen inte det, förutom när jag har en personlig kris (typ dödsfall inom familj kärleksproblem osv). OCH när det handlar om djur som råkar illa ut. Djurplågare är det VÄRSTA jag vet. Ett skott mellan ögonen är det enda som dom förtjänar. Jag har haft ett fadderbarn ett tag nu och jag känner mig jättevuxen haha. Men jag blev nyligen medlem även i WSPA som bekämpar grymheter mot djur. Det är det minsta man kan göra tycker jag. Vi i Sverige är fruktansvärt rika, även om vi själva känner oss fattiga ibland. Och med fattiga betyder det oftast att man inte har råd att köpa just den där väskan för 4000 kr den månaden. man kan bara ge 100 kr i månaden o hur mycket saknar man 100 kr. Inte speciellt.

En gatuhund söker efter något ätligt på en soptipp, Egypten
en av alla stackars gatuhundar.... bild från wspa.se

Inte för att låta som en vandrande reklampelare men jag tycker dte här är viktigt och alla borde vara med.

nu ska jag fortsätta tråka på jobbet och ni blir medlemmar i WSPA, skitbra ;)

PUSS// V

tidig lördag

ikväll blir det ingen utgång. Han (med stort H) är troligtvis ute och svirar runt och är vidrig. jag ska va hemma o sova nu. Funderar på att stänga av mobilen så kan jag sova ostört o slippa bli väckt av all dramatik alla mina vänner lyckas hamna i. Men jag måste ju svara om Han ringer. patetiskt, jag vet. Ska jobba imorrn, vidrigt tidigt då är väl lika bra att nanna. Godnatt alla. (jag ser allt ni är här inne o smyger fast ingen säger nått haha)



KISSES/ V

jag kan tydligen inte hoppa av

hejhejhej. Igår var det hårt, Alla brudar samlades hos min F och vi hade sjukt kul. En massa dansande på stolar och skriksång till "Jag ljuger så bra" bland annat. det levde jag mig väldigt bra in i med tanke på min nuvarande relations-situation... Vi åt snittar och tårta o drack alldeles för mycket. Sen drog vi vidare till min väns födelsedagsdrinkbjudning och det var trevligt men alla kom ifrån varandra så det var lite tråkigt.

Jag och F åkte sen hem till henne och jag kom på något sätt i kontakt med Han. Jag var så otrevlig och kallade han för massa dumt. Men jag var arg och han har inte hört av sig.... men jag smälte som vanligt. alltid alltid alltid. varför kan jag aldrig vara likgiltig och hård. Så efter han lindat tillbaka mig runt sitt finger slutade det hela väl med att vi ska försöka igen. Men hur det kommer gå har jag inga stora förväntningar på, dessvärre. Hatar mig själv ibland. Men jag kan inte hjälpa det. Det är som om jag springer i ett hamsterhjul och inte kan stiga av. Den bara snurrar.




bild: från google


ses i natten

Nämen va dåliga ni var på att rösta, flera hundratals nya läsare o 2 st röstar haha! en på varje klänning dessutom. Då får jag ta med mig båda klänningarna till min kompis där vi ska ha förkröksmys med tårta och champagne så får dom välja då.

Nu ger jag mig av i natten med regn och 30mg lugnande i kroppen. det kommer nog göra susen.


rösta på er favoritklänning

Okej raringar, den klänning som får flest röster tills jag kollar bloggen nästa gång om ca en timme vinner och jag har den klänningen ikväll då alltså. Inge vidare bilder men ni förstår helheten tror jag ;)

NR 1:



en lila sak, mörkare i verkligheten

NR 2:



en svart "krusig" klänning med chiffong volanger på axlarna.

Rösta nu o hjälp mig så tar jag den ni tycker. Jag ska käka o blåsa håret så vill jag se ett resultat när jag är tillbaka! :) PUSS/V


Jag behöver er hjälp

hej raringar. Jävlar vad många besökare det blev helt plötsligt. Näst intill 2000 st på en dag. Jag blev länkad i Anna Hibbs blogg haha, kan ha med saken att göra, någon som frågat henne om det var hennes, så än en gång, nej det är inte Anna som skriver här.
Idag har jag varit med min fina vän som fyller 20 år hela dagen, eftersom jag av en slump fick ledigt, det tackar vi för. Jag har inhandlat 2 st klänningar varav en jag ska ha på mig ikväll. Tänkte at ni skulle få vara smakråd. Är ni på?

KISSES// V

It wasn't me

haha vad gulligt. Nej jag är inte Anna Hibbs eller försöker vara heller. Men jag blir smickrad, hon är underbar. men visst. Vi är säkert lika på många punkter. Tror vi båda har borderline "light" haha. Men som sagt, jag är inte Anna. Men jag tar det som en komplimang, så tack.

Imorgon fyller en av mina närmaste vänner år. Jämt och bra dessutom, så det ska firas. Det blir en stor bjudning och en massa kindpussande och champagne hela natten. Jag ska dricka så mycket att det sprutar ur öronen. Bara jag inte hör av mig till Han. Han som inte förtjänar min tid, mina tankar, energi eler något från mig. Men who am I kidding. Självklart kommer jag höra av mig, om inte så kommer jag svara när Han hör av sig. Jag är inte stark när det gäller det här. Jag är svag och patetisk och jag önskar jag inte kände så mycket som jag gör. Ska nog höja cipramil-dosen så jag blir lite likgiltig lagom tills imorrn.



PUSS// V

allt och ingenting alls

Jag ska berätta lite om mig själv. Jag kommer vara anonym, jag väljer detta i denna blogg för att jag ska kunna vara helt och hållet öppen. Några av er skulle känna igen mig, många av er skulle inte det, men ingen skulle veta vem jag var- på djupet. Det är lättare att få en bild av en människa och få fram det man vill om ni inte har min yta i vägen. Men som sagt, jag ska berätta om mig själv. Jag är hemma framför tv´n och jag håller hus i nattlivet. Jag älskar det och jag hatar det. Jag ler, kindpussas och dricker alldeles för mycket för att antingen vakna upp dagen efter hemma ensam eller hos den kille som jag har en ständig dramatisk relation till. Jag har en fruktansvärd ångest, när ingen ser. jag gillar inte att visa känslor. Jag tar ofta dämpande medel mot detta.

Yta tycks vara så viktigt för vissa, ytliga vänner att lätt att få, men dom äter ur en tills man blir ett tomt skal. Men eftersom yta är det enda jag kan kontrollera är det shopping i stora mängder som gäller och kontunuerlig förbättring av mig själv. Jag är ingen ledsam person, men man kan säga jag lever ett dubbelliv. Det spralliga, pratglada, ytliga och ta-allt-som-det-kommer livet och sen det livet som jag blir helt apatisk av, ligger i min säng stirrandes i taket och kan inte andas. Ångesten sitter på mitt bröst och röker. Han hånflinar för han älskar när jag är så och han fimpar då och då i min panna. Så jag tänker skriva om allt detta, en extrem blandning. men det är så jag är också. En blandning av allt.


låt oss börja om...

hejsan. jag har valt att starta en alldeles ny och fräsig blogg. Denna gång kommer jag troligtvis att vara anonym, så kan jag öppna mig ännu mer än va jag gjorde i den förra. Mitt ångestladdade huvud klarar inte av all uppmärksamhet. Så låt oss börja om... Jag är här, ni är här. Låt oss vara närmare varandra.

Let the game begin.

//V

RSS 2.0