hej på er

hej... det har varit ett väldans uppehåll. det känns fruktansvärt (jag ljuger).
nej men saken är den att jag har sysslat med annat kraffs och dramatik tycks alltid jaga mig och vissa människor i min närhet. sådant suger energi. och energi är inget jag direkt har i överflöd och delar ogärna ut det till alla människor likt politiker i en valstuga som kränger på en alla pins och annat tänkbart skit. ni vet sånt man tar emot av artighetsskäl och slänger i soptunnan runt hörnet. artig är man ju.



jag har även haft vissa svårigheter med Han. inget nytt där med andra ord. nej det är det inte. men jag har tagit ett kliv tillbaka som tagit mycket av min energi som jag är snål med. för att inte all energi ska rinna ur mig har jag börja knapra likgiltighet. bantar gör jag också. eller jag "renar" mig själv. olycklig må jag va, men inte det OCH fet. ska jag va olycklig vill jag åtminstone va snygg och smal.

nej då. jag är inte olycklig. men jag känner mig i mitten av allt. jag är inte sådär jätteung men inte erfaren eller någon som är äldre. jag pluggar men jag vet inte vad det kommer ge mig. jag vet inte om jag vill flytta eller stanna kvar. jag vet inte om jag ska sluta eller fortsätta. jag vet inte om jag ska söka mig efter annat. nått helt annat eller samma.

men jag är tillbaka. om jag inte stänger ner hela skiten. bloggen alltså. känns den inte lite onödig?


RSS 2.0