Friday-music

Bjussar på några av dom låtarna jag lyssnar på repeat för tillfället. En salig blanding. Som det ska va.


its friday baby

Hej alla mysungar.
Idag har jag haft världens fulaste smutsigaste och äckliga hår. Men jag gick till skolan ändå, där jag och mitt bord fick en oförtjänt utskällning av läraren. Fuck u. var sjukt irriterad resten av den dagen kan jag säga. Idiot. jag som gillade han från början, men han kan ju iochför sig inte veta att jag aldrig glömmer. Eller aldrig förlåter. han kan välja nått av det.

Väl hemma hoppade jag snabbt in i duschen och tvättade mitt vidriga hår. Chihuahuan har saknat mig i fleeeera timmar så hon sitter orubblig i mitt knä just nu hahah. Sötnosen.


hahaha så roligt att chihuahuan ser lika stor ut som mig på bilden hahah!

Ikväll blir det party. Jag känner för nått starkt, som vanligt. Och inatt är jag fri, jag ska inte träffa Han. Jag har klippt banden. Och jag har inte ångrat mig. Än. Hur kommer natten sluta. Jag litar ju inte på mig själv för fem öre. Jag är en oberäknelig kontrollfreak ut i fingerspetsarna. Hur går det ihop? Inte vet jag.  

PUSS//V

don't stop believing!!

love this. orginalet är bäst men denna är bra också


vad är spara för något?

Jag är sååå dålig. Hade lovat mig själv att inte köpa en endaste pinal den här månaden för att lägga undan det mesta till min och F's resa i mars. Men idag existrerade inte ordet spara. (inte igår heller). Det var nästan så mkt ångest att det inte var kul och handla. Men bara nästan........ Man måste få unna sig när allt är skit (intalar jag mig)

 3 st halsdukar/sjalar slog jag till på igår. kunde inte bestämma mig för vilken jag ville ha för alla va så extremt fina (på olika sätt) mycket finare än på dessa tråkiga bilder. Menmen, jag köpte iaf alla 3. Orkar inte med beslutsångest....


skinnkjol med nitar. Inte så typiskt mig egentligen haha... men med rätt grejer till blir det nog väldigt fräsigt.


en klänning. eller ett nattlinne ere nog egentligen men kommer nog använda det som klänning. köpte den för jag älskar den blåa färgen.


En fräsig hår-grej. Såg det på en tjej och tyckte det var fint. Brukar inte ha sånt men jag har ganska ofta rätt vanliga simpla svarta klänningar när jag går ut så kan va kul med nått roligt i håret. Får se om det kommer användas haha...


sen även en utökning i sko-familjen. Dessa från Steve Madden. Får skylla dessa på F för jag fick vänta så länge på att hon skulle ta lunch. jag var ju bara tvungen attt handla något under tiden... hahaha.

Sen har jag handlat födelsedagspresenter till F också men de kan jag inte visa för hon läser här titt som tätt.

just de.. gjorde naglarna idag med...


PUSS// V

Jag stängde. Och så gick jag.

Jag vet ännu en gång inte hur jag ska göra. Om jag gör fel. Men jag tror inte det. Vi får se hur det går. Just nu känner jag ingenting. Jag förväntar mig det värsta, jag räknar med det. Det är så jag gör. Många som tycker det är fel. Kallt och inge vidare. Kanske det. Inte så upplyftande. Men man börjar få ont i huvudet av alla fallande flyglar från himlen. Jag ska alltid bära hjälm. Inte så vackert, men säkert. Jag ska ha det hårdaste skalbaggeskal. Jag ska bygga den tjockaste och högsta muren runt omkring mig. Jag ska vara trevlig, öppen och skratta högt. Men närmare än så får ingen gå. Jag ska sitta innanför min mur med min jävla hjälm. Och folk kommer skrika utanför och tycka jag är kall. Men det kommer jag inte bry mig om. Jag tänker bara på mig själv. och jag lämnar alla vid sidan om. Och jag kommer aldrig släppa in någon igen. Jag tänker aldrig vika mig och min stolthet ska aldrig få stå i andra rummet igen. Det är bara vi.



Det är sant. Cynisk och bitter i början av sina 20.
Nu tar vi allesammans lugnande, kväver ångesten så är allt vackert igen.


bloody monday

Hello. Ledsen för dålig uppdatering. I helgen var det mest jobb och lite fest hemma hos en klasskompis. Och idag har det varit skola på dagen och bio med älsklings F, världens underbaraste och finaste M och hennes fina J, och S och hans M. haha. Vi såg iallafall snabba cash och den var bra. Men aa... den var bra helt enkelt. blev lite frustrerad över en del saker men., den var bra.

i veckan är jag "ledig" från skolan, ska bara dit på fredag. men däremot måste jag plugga en massa hemma nu i dagarna. Fysatan va efter jag ligger...... Eller inte förstår någonting rättare sagt. Sen ska jag till min shrink imorrn. Känns väldigt passande då jag är upp till halsen med ren skit. SKIT SKIT. orkar jag inte gå in på, men ett ord: skit.



Sen skadade sig min lilla chihuahua sig nör jag kom hem när hon hoppade helt galen från sängen så hon skadade sitt lilla lilla ben :( hoppas det blir bra annars blir det veterinären imorrn också.

ledsen för tråkig uppdatering men mitt huvud och hela jag är tom just nu. Som sagt, skit.

Återkommer imorrn.
PUSSS

I'm always ready for a funeral

Igår kväll var det ett event med skolan på cafeet. Mycket trevligt. På dagen struntade jag att gå på lektionerna och träffade Han. och även min shrink. han kluddrade på sin tavla och beskrev hur jag ska låta det som är jobbigt stanna kvar och inte ignorera det eller begrava det, som allt annat. det är bra tydligen, långsiktigt. Det känns lite motsträvigt. Men okej.

Visst, säger jag och struntar i allt jag lovat. Jag vet jag kommer göra det så fort jag lämnat byggnaden. Ett hopplöst fall. Min karaktär är oacceptabel. "Jag ska försöka att inte va tvungen att ha ständig kontroll". Skojar jag? Uppenbarligen inte. Jag är lite väl närgången med vissa klasskamrater som jag tidigare inte visat något intresse för. Jag har självfallet inget intresse nu heller. Egentligen. Ger komplinganger för hans flätade läderarmband (eller vafan det nu är för skit människan har på sig). det ser förjävligt ut. men jag ljuger så bra jag nästan tror på mig själv. egentligen vill jag kräkas men det skulle bli alldeles för dyrt nu när jag kommit en bra bit på vägen med alla drinkar. Vänder mig efter ett tag när jag tröttnar på killen med läderarmbandet. är bara det jag kan fokusera på. hör inte vad han säger. Får dom att undra va som hände. Jag håller någon annans arm lite för länge. Några drinkar för mycket, som vanligt.
Jag tröttnar. Jag åker hem. Han svarar inte. Svin.


Lövley evening!

Har haft en jättebra kväll med en massa gulliga tjejer. Vi började med att käka på taco-restaurang, som gick alldeles för fort, vi hade kunnat sitta någa timmar till och snackat haha. Sen iväg till en najs anläggning där det fanns massa kul att göra, vi bowlade och drack en massa öl medans så det blev bara mer och mer oseriöst under spelets gång (eller va man nu ska säga) hahaha. vi hade en jättetrevlig kväll iallafall och jag är halvt påverkad och ska snart gå och lägga mig. ska upp tidigt imorrn och gå på första lektionen på nya kursen företagsekonomi haha. men det ska nog inte va någon fara ;) nu ska jag sminka av mig och så. haha jag är fan full asså, hahah. Vår älskling D, en av de 4 musketörerna haha, kommer sakna dig nu när du åker tillbaka till London! Alla ni är så fina. Jag, F, E och D är the magic 4! (mambo nr 4! haha) love us. skulle bara säga det...


här va vi och stajlade med våra moves

mambo nr 4 efter ett dopp i havet efter en hård dag på kallis haha!

PUSS//V

tenta avklarad!

Herrejösses. allt detta plugg inför tentan jag hade idag har gjort mig död. Sååå skönt o ha gjort det. Tror det gick rätt bra, klarade det nog iallafall. mardröm om jag skulle behöva göra om skiten... imorrn börjar företagsekonomin. yippie... kommer nog inte va lika kul som marknadsföringen menmen. Ska verkligen dörsöka hänga med fullt ut från första början. Så ska läsa i boken inför morgondagens lektioner. Så duktigt av mig. Men först ska jag vila lite, sen ska jag träffa några älsklingar för att träffa D innan hon resar tillbaka till london imorrn. Middag och bowling verkar det bli.

PUSS//V

jag kokar likgiltigt broccoli.

Jag sprang på han idag, han jag inte vill springa på. Iallafall inte nykter och inte när jag inte är helt drop dead gorgeous. Vilket jag självklart inte var. Ingenting utav det idag. Idag när jag sprang på han. Lets call him Mr.A.
Det blev en knapp minut med artiga meningar som utbyttes. Jag tänkte inte på vad jag sa, inte vad han sa. Försökte fokusera på att se så bra ut som möjligt bara. Och hur han såg ut. Jag hörde inte vad han sa. Jag tittar på honom men jag hör inte vad han säger. Jag tänker på något annat. Jag vet inte vad, jag hör verkligen inte vad han säger. Jag förstår inte. Jag kan inte höra.

Han säger dom rätta sakerna.
Han frågar rätt saker.
Jag tänker på hur jag ska betee mig, vara, hur ljust mitt skratt ska vara och hur jag ska se ut - om vi skulle ses. Alla dessa potentiella scenarier i mina tankar.

Svarar inte när han ringer. Jag tycker ju inte ens om honom.




friday

Jäääkla massa plugg. Hinner nog dessvärre inte med något direkt kul i helgen dessvärre. Förutom ett besök till en person som fyller år, men utgång eller så hinns tyvär inte med, vilket känns surt då jag inte jobbar på hela helgen och det är massa kul som händer. what to do.. what to do.... jag är sämst på att planera och att plugga. Helt enkelt. Ska ta tag i det til nästa kurs. jag LOVAR (försöka iallafall...)

Idag var det premiär för min finfina rosa lammull & angora kofta som jag hade i skolan. Sjukt mysig och jättefin. Världens finaste broderi på.


ser inte så bra men den är jättefin.

Nu ska jag PLUGGAAA! (och äta)

PUSSSSSSS//V


inte alla pommesen på tallriken idag..

Hej babes.
Idag har jag inte haft någon skola men var tvungen att jobba. Jag har ett par rosa innetofflor på jobbet från scholl som jag går runt i. Innan jag skulle åka hem bytte jag om till mina vanliga kläder men hade kvar innetofflorna och fixade det sista på jobbet när jag hade stängt. jag rog på mig dunjackan, världens största halsduk som jag lindade in mig i och en mössa. jag larmade butiken och jag ut till parkeringen till bilen. DÅ upptäcker jag att jag har på mig mina innetofflor fortfarande HAHAH. det går inte beskriva hur fult det var. Omkring traskandes i innetofflor i snön, men ändå med halsduk mössa o dunjacka hahah. herregud, ibland har man ju inte alla hästar i stallet asså...

Sen har jag hämtat ut några paket.
2 av 3 böcker till nästa kurs- företagsekonomi! yippiee.................................


sen en kartong FULL med härliga kläder från forever21



sjukt snygga grejer! Vill ha mer mer meeeer! men får inte gå in på NÅGON sida (eller affär heller...) och handla något mer. Ska spara allt till min och F´s resa i mars till Gambien eller Indien. wohoo! kommer bli gryyymt.

Nu ska jag föna håret och knoppa. Ska till skolan en timme tidigare för att plugga inför tentan med J.

Sov sött darlings// V

speaking of HOT....

...är Karen i "so you think you can dance" jävligt het.......................



dansen börjar efter 1.45

HOOTTT

I love Dina.

har ni sett "the real housewives of new jersey"? Jag tycker Dina Manzo är så  j-ä-v-l-a  s-n-y-g-g!! Jag vet inte varför jag tycker det!!.... men hon är bara det. Och så fint hår människan har! Så roligt att kolla när man får se hur hon och hennes dotter är tillsammans, påminner mycket om min egen mamma och mig haha.




HET

blingiling



sjukt sega dagar. sjukt mycket plugg. sjukt tråkigt.
Så blingade mig själv idag till skolan. BLINGELING!! muntrar alltid upp... lite iallafall.

anabola-moroten

nått har gått fel....



inser ni HUR stor den är. man tror ju den blivit skapad för andra syften. I say no more...



Du får gärna avsky, om du gör mig tydlig igen.

Helvete vad trött jag är. Huvudet tugnt som betong. Har försökt plugga hela dagen, gjort alldeles för lite. Är trött på allt. Han är hemma nu. Min Han. Jag andas lite lättare, men ändå inte. Försöker vila men min hjärna går på högvarv, men är alldeles för trött för att fungera dock. Jag lyssnar på min Kent-box, skriver några rader från marknadsföringsboken och sitter och stirrar in i väggen sen. Äter några pistagenötter, äter lite choklad. Mår illa. Fortsätter äta. Kan man dö av tristess? Verkligen bokstavligen lägga sig ner och dö. Tydligen inte för då skulle jag väl gjort det vid det här laget. Mr.S smsar mig,  "Vad har du och hämta här?". Skit i det du. Ska jag lämna allt och bara dra? Ere det du tkr? Vad är "allt"? Du har inget att lämna. Du är ensam. Snälla-lilla-gumman.

Håll tyst.

Saknar mitt andra hem i småland, pratar kort med min substituts mormor. Vill åka ner ett tag. men inte för länge, några dagar. Blir det för länge blir jag kvävd. kvävd av min egen befrielse. Ironiskt. Men va ere man säger, man ska inte ha för mkt av det goda. Det goda blir dåligt om man överanvänder det. Konstigt det där. Pinsamt att jag kallar det för hem egentligen. skrattretande. Ett hem man får ångest över att befinna sig i om man stannar längre än några dagar. Vad är det som blir så påtagligt? Allt jag förtränger. ignorerar man saker tillräckligt länge försvinner dom ju, eller? Om man inte stannar mer än några dagar då alltså......




Med ett järngrepp om mitt hår.

Jag blir tokig. varför ständigt dra upp något som ändå kommer begravas, ännu en gång, efter dygn med ångest,  kvävda känslor och allmännt skit. Ännu en gång. Jag ser mig själv gå härifrån, men likförbannat stannar jag. För att plåga mig. Nej för att ha kvar något som inte får mig att känna mig helt övergiven. Jag vrider, vänder, försöker få kontroll, men jag är lika förlorad som vem som helst. Troligtvis mer. Min längtan som ibland tar över att jag inte ens kan andas kan utbytas till förakt på en millisekund. Blundar du kanske det ser annorlunda ut när du ser igen. Det är inget jag vill, inget jag tycker om, inget jag väljer själv. Men alla får mig till det. Eller är det jag? masochist? Freud anser detta vara en underliggande dödslängtan. Passande till en person med dödsångest. Ironi.. all over the place. Ska jag skjuta mig nu eller vänta lite. Vad är meningen. Ingen alls. Väntar på ett svar. Ett obetydligt svar. Kollar lite väl ofta på mobilen. Nu jävlar plingar den till snart. men nej. Plåga mig lite. Du kan dra åt helvete. Så var man tillbaka igen. Djävulen har intagit, ta lite ångestdämpande. Andas igen. Försöker.

Sådärja, tillbaka till nulägesanalysen, precis lika sexigt som det låter. Ha en trevlig fredag ni som ska ut o svira. Lovley, just great. Wonderful.


stressss

hejhej. ledsen för dålig uppdatering men har såå mkt plugg att göra. och är såå trött. och jobbar alldeles för mkt. och är alldles för orolig för att Han är bortrest. Man vet aldrig va den människan kan råka ut för. MEN jag ska försöka att tänka en dag i taget. Jag har ju en släng av kontrollbehov, ibland. min shrink försöker få bort det. jag planerar ständigt och grubblar på saker och ting som kanske kanske kommer att ske, och förbereder mig på dom. men dom kan samtidigt också aldrig någonsin inträffa, eller åtminstone inte inom en väldigt snar framtid. Menmen... så ska försöka att ta en dag itaget och inte oroa mig för en massa i onödan, vilket är lättare sagt än gjort. Jag sitter fortfarande i nattsärken (är inte det ett extremt fult ord haha) och ligger några dygn efter. Båda mentalt och ... aaa allt annat.



Igår så såg mamma och jag "Män som hatar kvinnor". Det var halvt pinsamt att hyra den då vi troligtvis är dom sista i sverige som inte sett den ännu haha. Vi hyrde även 2an "flickan som lekte med elden" som vi tänkte se ikväll. Ska bara hinna klart me lite mer plugg. Började alldles försent med det.... usch... att jag aldrig lär mig! Ska försöka hinna läsa minst 50 sidor per dag så kanske jag hinner läsa igenom allt en gång iaf.. Eller en bok iaf. AAAHH. stressstresssss..... menmen *andas* taaaa det luugnt. Eeeeen dag i taget. hahah.

Skulle bara säga hej. Uppdaterar när jag har nått roligare att komma med.

PUSSS//V

Sorry...

...för jag inte uppdaterat men har inte riktigt nyktrat till ännu haha. Nyår var skitkul, absolut. Men nu ska jag jobba och jag har inte sovit en blund i stort sätt på hela natten. Drömt om en massa mördande barn också........ tack vare den mysiga skräckfilm vi hyrde igår..............

RSS 2.0