CHRISTMAS EEEVEE!

någon utav dessa stassar blir det...


en svart klänning med ett rött tyg från midjan och upp med en stor rosett!
(excuse my panties....... haha)



svart paljettlinne med svart kjol.

Nu har jag precis duschat och tvättat håret. Ska äta frukost, gå ut med chihuahuan, packa ihop allt jag ska ha med mig och sen åka till F där vi fixar klart oss o sen går vidare till D och träffar E och australienaren haha (hängde ni med?) Därefter ska vi till J och till hans magnifika helt otroligt vackra lägenhet där vi ska bli serverade en makalöst god (hoppas vi iaf..) middag som killarna har stått och slavat ihop, och sen alldeles för mycket dricka och kolla på fyrverkerierna från J's terass då vi ser ut över hela stockholm typ och allt vatten haha. Och jag och F får väl ge varandra 12-slaget-kyssen til varandra i år igen haha. Kommer nog bli grymt! Och jag får va med F! Vi har inte varit ifrån varandra på ett nyår sen vi va 13 år typ. Och ska bli kul att träffa D och E igen! Finaally!

Nu ska jag sätta fart!

Ha en helt underbar nyårsafton! (eller christmas eeeve som jag o F säger- ja vi vet att det är helt fel dag haha)
LOVELOVELOVE// V

näst sista dagen på 2009 (slog det mig precis..)

Blir inte Victoria's secret fashion show allt mer och mer överdrivet för varje år? va vare för tävling mitt i alltihop? Visst är det underhållande att se på men seriously.... tagga ner med det amerikanska slisket några grader.
Själv sitter man framför tv'n och äter upp de sista knäcken. Riktigt fett o härligt.

Idag har jag gått en riktigt lång promenad med A. det var svinigt kallt och våra kroppsdelar domnade av en efter en hahah. men det var uppfriskande. Sen har jag läst det första kapitlet i den extremt tjocka marknadsföringsboken som jag har tenta på alldeles för snart. jag öppnade boken idag.... har läst ett kapitel av typ 300 st haha... typiskt mig. men det ska nog gå bra!

Imorrn är det ju nyår! Och det är det man främst får fokusera på. har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig. Ska prova lite alternativ nu. orkar inte panikhandla (ytterligare) en ny klänning imorrn. Och dom jag har beställt lär nog inte hinna komma imorrn heller så det får bli något av det jag redan har handlat.

nu ska jag prova alla kläder. Ni kan få rösta på de olika alternativen om ni vill. Säg till om ni vill, annars orkar jag inte lägga upp några bilder på det haha.

PUSS//V

Jag och mitt skalbaggeskal.

Mr.Too-full-of-himself hör av sig igen. Alltid samma gamla visa. har klockan vridits tillbaka 3 år eller vad har hänt? Kanske har den aldrig förändrats. Det materiella lockar inte på samma vis. Den flådiga våningen med utomhusbad som är alldeles för pråligt guldkantad med braskamin i varje hörn från 1700-talets mitt känns milslångt ifrån. Varför skulle jag? Han slänger en blick och tror allt är som förr, att jag är likadan. Han tror han kan få mig så lätt. Jag ler artigt. Som alltid. Himlar med ögonen när de kollar bort. Trummar med akrylnaglarna mot bordet. Ger ett besvärat intryck. Kanske är jag det? Besvärad. Troligtvis. Kollar på klockan. Har den stannat igen? Eller kastat mig tillbaka 3 år igen. Är jag densamma. Troligtvis inte. "Men jag är mig lik".
-Vi kanske kan ta en middag i veckan? -kanske det. (ta det som ett nej, snälla.)
Inget mer svar. Är det hans tur att spela svår? Vem sysslar med sånt fortfarande. omogna självupptagna pojkar. Som om jag på allvar skulle bry mig? vad är planen- kasta mig på marken, rulla runt, bli hysterisk? ringa allt o alla jag känner? beklaga mig? Ångra mig. Kanske. Men troligtvis inte. Jag har ett hårt skalbaggeskal. Ett hårt skalbaggeskal som har lärt sig att le artigt.

Han tror jag är samma person han övergav för en mer lätt-tillgänglig.
Vart tog slitzbrudarna med svanktatto vägen? Inte tillräckligt flådigt längre för 1700-tals våningen och farmors godkännande? Vilken ironi.

Jag må ha färgat hår, förlängda ögonfransar, perfekt gjorda naglar och brun-utan-sol som ger en mysig gyllene ton. Mina guldkedjor är kvar, allt det materiella jag införskaffat, javisst. Men jag har aldrig sålt mitt inre. Jag är inte falsk innanför den polerade och välbetalade ytan.
Det missade han. Som så många andra.


shop myself happy

hello dears. Jag har fått besked från Han att Han är framme nu i Thailand. känns ju bra... (så pass bra det nu kan kännas....) Så idag har jag gjort som vilken annan miserabel kvinna i min position hade gjort för o dränka sin ångest och saknad; nämligen shoppa.
Shoppa så det brinner om kortet. Det glödde där ett tag. Mycket fint har jag hittat, inget på rean, självfallet, men de e typiskt mig. Och ingen nyårsklänning. Som va själva huvudgrejen jag verkligen ville hitta.. menmen. har några dagar kvar på mig, annars får det bli någon klänningen som jag har. Har ju en massa oanvända med lapparna kvar haha. men man vill ju ändå ha en sprillans ny ;)
Har beställt en massa också, förhoppningsvis hinner dom anlända innan nyår.

Jag orkar inte fota allt jag köpt. Ni verkar inte va så intresserade ändå utav detta.
Nu ska jag fortsätta lyssna på MJ och Kent och spela UNO på datan. Min nya besatthet.
Imorrn ska naglarna fixas och sen jobb.
Puss på er.



miserabel

hej raringar. Idag har jag inte gjort många knop. Nu är det så att Han. min Han ska åka iväg 2 veckor. Idag. Om några timmar. Jag känner mig patetiskt tom innuti. Mest för jag väntat hela dagen på att få träffa han. men han har inte haft tid. han har stressat runt som en iller för o fixat allt. Jag är mycket ledsen över detta, men jag förstår fortfarande. Snart åker han till arlanda. Till råga på allt hade ett plan blivit kapat imorse..... känns inte stabilt.

Ne känns inte spec bra just nu. och en fet utväxt har jag me. inge bra alls.

första nyåret på 4 år vi inte ses. jag har en grej att den man träffar på nyår träffar man resten av året också. Jättelöjligt men känns onödigt o bryta det. Men nu blir det så..... Just därför det känns så ledsamt.

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv. imorrn är det nog bättre... I hope.

Låt mig va

Jag orkar inte. Det hänger ner i huvudet på mig. Vaddå? Allt. Allt eller inget. Min huvudvärk dödar mig. Jag ser på allt med en död blick. Alla skriker men ingen säger något. Ångest på julen. Det är trevligt. Bismak av granbarr bara. Mina fina paket. Dom betyder inget. Ingenting gör. Kan man föräta sig på preparat. De heliga preparaten. The holy grail - san graal. Få ett hårt skalbagge skal. Ska jag prova. Ja. Demonerna skriker.

Mitt huvud dödar mig. Jag kan inte göra nått åt saken. Imorrn är en ny dag. En sista dag? En första? Jag har inget att stoppa huvudet i. All sand har någon jävel sopat bort. Får jag tillbaka den. idioter.


GOD JUL!

Nu är jag hemma... har jobbat på självaste julafton. men det gick bra, lite mysigt faktiskt. Nu väntar jag på maten och ligger däckad i soffan och kollar på julkonserten för de hemslösa på 3an. Myspys. Orkat bytt om har jag inte heller gjort men min skjorta har julfärger så det får duga haha, för tillfället iallafall.

Hoppas ni har en fantastisk julafton! Vi hörs imorgon alla fina!



I <3 U

//V

dan för doppardan!

hej alla mysiga små raringar.

Idag har jag jobbat, men innan jag började fick jag ett trevligt besök av Han. Mycket mysigt och rätt oväntat.
På jobbet snackar alla kunder om "dan före dan före doppardan" (jag har precis lärt mig att doppardan är julafton men säg det istället då liksom? fan e doppardagen för nått?) O annandagjul, annandag helgona jesuskristus dagen den 2e... typ. Jag vettefan va de e för dagar? Vi har datum av en anledning. säg den 27/12 istället så fattar alla.
Bara en parantes.

Sen har jag om min kollega varit skitroliga idag och mailat in massa önskningar på låtar som vi vill höra på www.julradion.se. hahaha det var hur kul som helst, för alla hälsningar vi skrev kom med i radion och vi skrev den töntigare hälsningen efter den andra hahahahah.

Vi fick julklappar av jobbet också. En massa jävla choklad..... Lite tråkigt tycker jag eftersom vi jobbar just med godsaker hela dagarna haha. menmen. det är väl bra.


en sjukt stor påse med massa choklad i. Från ulrica hydman. alltså inte från henne personligen, men de va hennes prortätt på alla grejer...


en SJUKT stor shoklad ask med massa goda praliner i.



ljus och mörk tryffel......


mörk o ljus choklad kaka....

samt att mamma o jag var o julhandlade igår köpte vi SJUKT mycket choklad också, så nu har vi rätt mycket choklad här hemma. Kommer gå upp 10kg under julen nu... träning som satan blir det efter nyår nu. satan va det ska brännas!

men först,....... choklad ;)

//V

julklappar till mig själv...

Jag beställde lite kläder från forever21 för ett tag sen som jag hämtade ut idag på posten. hade typ glömt bort det men de är ju trevligt med lite tidiga julklappar till sig själv ju.


En svart tubklänning (banden är från min bh, orkade inte ta av den så ni får ursäkta) med svarta stenar på. Jättefin men satt lite väl tajt, och va väldigt väldigt kort. Där stenarna sitter mitt över brösten så trycker dom liksom till också så det ser ut som man har 4 st bröst haha. Ingen höjdare men men....



en cremevit silkestopp med svarta muddar och en stor svart rosett. Me like.



En svart-vit randig tröja som är öppen längst ner, så  man måste ha linne under. Och "flikarna" går längre ner på framsidan (se 3e bilden). Jag har lite svårt för sånna klädesplagg men den är helt okej. Bra o ha i skolan typ haha. Sen tkr jag det ser lite för "fängelse" ut också med svart-vit randigt. Men men........



En cremevit- svart mössa som är baskerliknande. Med en stor fin rosett på! Jag såg en nästan identisk mössa på en tjej för några år sedan som jag blev helt kär i, jag frågade vart hon hade köpt den och det var på topshop. När jag kollade efter den var den helt utsåld. När jag såg den här på forever21 så va jag tvungen att beställa den!



Ett jättefint längre linne (kan nästan ha som klänning...) i grå-lila färg med massa gnistrande stenar på. och en rosett i ryggen som man knyter (mkt rosetter här märker jag haha). Den är jättefin verkligen och den blev jag mest nöjd med av allt.

Nu ska jag klä granen!

PUSS//V



FÖRKVÄLL- PROGRAMMET FRÅN HELVETET

Asså seriöst!!! Kollar ni på förkväll?? JAG KLARAR INTE AV DET! speciellt elizabeth höglund, hon med den gräsliga hästkäften. AASÅÅÅÅÅÅÅ den människan som har anställt henne som programledare måste ha varit hög. Det värsta var när hon i början av det nya förkväll går ut i tidningar o säger att gynning o det gamla förkvälls gänget sög och att dom nya är sååå mycket bättre. P-L-E-A-S-E. Yvonne Ryding är OK men knappt det, carin da silva eller vafan hon heter är rätt hemsk hon med men det går ändå an... oftast. Men HÖGLUND!! jag vill peta ut mina ögon när jag ser henne, slita av mig håret när jag hör hennes PATETISKA och URDUMMA frågor. klarar inte av henne. Hon KAN INTE va programledare. KAN INTE. K-A-N I-N-T-E. Jag hoppar från balkongen.

Bara det jag ville säga. Tja.
//V


egentligen passar inte en bild på höglund in i min blogg. men jag gör ett undantag.

Brittany Murphy

Har ni hört att Brittany Murphy har dött?
Blev jätteförvånad. Hon var inte min favoritskådespelserska men hon var duktig tycker jag och det är alltid tråkigt när någon dör självfallet, och nu vet ju de flesta vem hon är. Annars har jag lite emot att "lyfta fram" att en kändis eller så har dött just pga att den personen är känd. Men det blir ju så, alla vet ju vem et är så man känner sig alltid lite påverkad.

Mycket tråkigt iallafall tycker jag.



Förövrigt är jag ledsen jag är så dålig på att uppdatera men har haft mycket skola o jobb. Har slutat skolan nu för julen men fortfarande mycket grejer jag håller på med. Ska försöka skriva mer nu i veckan!

PUSS// V

Varningstecken

Jag älskar människor som kan spela fiol otroligt bra. Jag har alltid älskat det. Kommer alltid göra det. Önskar jag kunde det. Jag låter som en extrem kärring nu men det är så rörande. Har börjat få mer och mer varningstecken omkring mig att jag börjar bli en kärring. Jag kan alla deltagare som deltar i "dansbandskampen". Varit hemma för många lördagar på raken mån tro? Troligtvis. ja okej.... uppenbart. Glasklart.

Ramlade ju också på en trä-ramp som va ishal efter den frusit till för någon vecka sen. Jag slog upp hela knät (som jag visade er i ett inlägg också haha). och blev sjukt förbannad. Först o främst för jag själv gjorde illa mig men också för alla pensionärer som kommer glida huvudstupa nedför den där isrampen. FAN ere svårt o salta eller sanda lite? Kompetens någon? N Å G O N ?

Ser jag en film där en kvinna ÄNTLIGEN lärt sig älska någon igen efter a l l a dessa ååår reflekterar jag genast tillbaka till migsjälv, bölar också gärna o tycker synd o alla ....o migsjälv. Självfallet. Att jag är en tredjedel av denna kvinnas ålder är en annan femma. Självfallet.

Jag överväger att ha lågklackat alternativ uggs till skolan. hehe hehe. hehe. hehe. hehe.
hehe. hehe. hehe. hehe





hehe.

how will I survive....

Helvete va svårt det är att gå upp på mornarna. I hate it. Har aldrig varit en morgonmänniska och kommer nog dessvärre aldrig heller bli. Ska sätta på en kanna kaffe nu och föna håret. Har tvättat och tagit en långdusch så har vaknat till litelite nu. Men fortfarande sitter jag helt apatisk stirrandes på Martha Stewart's program som är så sämst att jag inte ens kan förmå mig att byta kanal. Hon har en (obviously..) gay som gäst och slinker emellan med lite sexskämt då och då. Publiken fnissar. Martha fattar inte ett skit, eller är så inne i sin bakning att hon inte fattar, eller så vill hon inte ge någon respons. Jag undrar vad som stämmer.

Det snöar som .. aaa jag vet inte vad också! snöstrom utomhus! och i det är det tänkt jag ska gå ut i med mina för tunna kläder och för höga klackar. Dags o tänka om. Dags o gå i lågklackat o yllekofta. Mums.

Nu - kaffe.

//V

Higher!!

Har inte kommenterat nått om denna Idol hajp (tror jag iallfall). jag tkr iallafall att rätt person vann, jag gillar Erik. Han är söt och fantastiskt duktig. "Han lyser på scenen" som min kära mamma uttryckte sig haha. Och vinnarlåten gillar jag också väldigt mycket. Trodde man ju inte, eller inte jag iallafall, brukar inte gilla dom något vidare annars.



Han FLICKVÄN däremot. asså hon verkar gullig hyser inget HAT mot henne som de flesta budar i svearike verkar göra hahah, men seriös. Gå av scenen? Kände mig mer o mer irriterad när man fick se henne stå o dansa på scenen. Och sen intervjuen med henne. Hennes "skratt", grimas? ett hysterisk ansiktsuttryck iallafall. Jag klarar inte av sånna människor. Hatar henne inte för det... men jag klarar inte av sånt heller..... men hon är säkert gullig..... om man känner henne..... och är van...

ska sova och inte tänka på något.......
//V

christmas treeee!

Min kära lilla papps var förbi här ikväll och satte upp en 40 kg's tungt glasskåp på väggen. Jättestort drygt 1x1 meter och tungt som satan, som sagt. Men snyggt är det. Mycket najs. Ska ta bild och visa sen.
Men iallafall när pappsen var här lämnade han en tidig julklapp.



En liten plastgran man kopplar in i usb-uttaget på datorn så blinkar den i rött, grönt, blått osv.
hahaha sån extremt onödig grej.
Typiskt pappa...

Gå och lägg dig

Och ännu en gång får man slaget i magen. Man går runt och väntar på det bara. Förväntar sig alltid det värsta. Tänk om man någongång faktiskt skulle bli förvånad av att en flygel dimper ner från himlen rakt i skallen på en. Men nej. Det förväntar man sig att den gör. Går och har hjälm, dygnet runt.
Är det nu jag ska hoppa från balkongen?
Sälja mig själv?
Le och låtsats som om det inte existerar någon flygel?
Jag kommer, jag går och jag återvänder. Men jag vet aldrig varför. Ingen annan heller.
Har jag lurat mig själv att jag inte ens kan se vart lögnen börjar och slutar?
Är jag helt omringad utav den, är det därför jag kvävs?
Eller är allt som ligger framför mig helt sant och äkta?
Jag tror dessvärre jag har blundat. Men den pissigaste känslan når mig ändå.
Det värsta från båda världen.
Det positiva överväger inte smärtan någonstans, men jag är kvar ändå.
Antingen är jag ett geni eller en psykopat som älskar att åsamka mig själv lidande. 

Intar måndagen utan moral, tycker inte synd om någon.
Försöker inte att tänka för mycket. Men mina tankar äter upp mig, inifrån och ut.

Nära nu...

hej. nu sitter jag hemma i soffan o försöker inte få en hjärnblödning. Det är nära dock. väldigt nära. Min mammas respektive är så idiotisk jag tror jag hoppar ut ur förnstret snart. Jag tror jag kväver mig med en lussekatt snart. Jag sticker ner fingrarna i en trasig lampa o håller i elementet samtidigt (=får en kraftig elstöt om ni inte visste det). Jag tycker synd om mig själv för att jag får utstå denna tortyr, över att vara i hans närhet.
I bakgrunden har vi på lucia tåget sänt från växjös domkyrka på 1an. Gör mig en aning lugnare. men fortfarande är hjärnblödningen nära. Väldigt nära.

Hoppas ni har en mysig lucia denna söndag, och är inte allt för bakis.
//V


mmmmmmmmmmmmmmm!!!

Igår när jag skulle möta upp mina kära vän F efter skolan skulle jag tvära genom sergels torg och genast mötte den godaste doften mig! Det är självklart av brända mandlar. Det är typ det bästa jag vet. Jag sprang runt o letade efter brända-mandlar-ståndet och där köpte jag mig en stut med brända mandlar rullade i sesamfrön! mycket spännande och mycket goda. Mamma är hysteriskt förtjust i sesamfrön så det var främst därför jag köpte dom. Men jag hann äta upp hela struten innan hon kom hem. Hon blev lite ledsen. Så idag efter skolan åkte jag och min blonda klasskompis J in till stan och provade lite kläder m.m. Köpte till slut en kjol som jag tänkte ha ikväll. Sen gick jag förbi brända mandlar ståndet idag igen och handlade inte mindre än TRE stycken strutar.



en vanilj, en med sesam (ska inte äta den nu på en gång....) och en vanlig.

SÅ JÄVLA MUMSIGTTTTT!

ps. en av strutarna käkade jag precis upp, 2 min efter bilden togs. Besatt? kanske.

//V

Man har blivit så patetisk man bara kan bli när.....

.... man sitter ensam i ett mörkt rum helt tyst med sin bärbara dator i knäet, har hörlurar på och kollar på tv4 play på kvällens avsnitt av "Mammas pojkar" och det enda som hörs i lägenheten är hur man bölar för sig själv när killarna har gjort sitt val med vilken tjej han vill ha i finalen. När jane och Bobby skiljs åt, trots det är så tydligt det inte alls är rätt. Ja då brister det helt.

Det var precis det jag gjorde.
Grattis då, jag har överträffat mig själv........ Ordet "patetisk" har fått ett nytt ansikte.

Godnatt// En känslomässigt ostabil människa

Mångkunnig man

"Forgiveness is too easy. I can forget by indifference, but not forgive. I prefer revenge."
-
Karl Lagerfeld

Är han inte för härlig, han Kalle. Het som attans också. Ja, jag vet jag är störd.

//V



Blä

Idag är en seg dag. Jag kände mig inge vidare imorse och det var bara skit. Så jag stannade hemma. Jag har ångest över matten. jag tror jag kommer hoppa av, nationella provet med alla mattekapitlen är nu på fredag, och jag kommer nog definitivt inte klara det. Men allt känns förgäves om jag hoppar av...... Men jag måste fokusera 100% på det jag gör nu i den nya skolan. Det känns skit. Tur jag ska till min shrink imorrn, han kanske har någon bra lösning (troligtivs inte....). har mailat min mattelärare också så får se vad hon säger. Blä. Jag känner mig bara blä. På alla sätt och vis. Jag har inte gjort någonting idag heller förutom att gått ner till nästa kvarter och köpt hundmat (special chihuahua-mat...........) och hämtat mitt armband från H&M- Jimmy choo. Det var det enda jag behöll. Jag avbokade allt annat. Känner mig duktig. Bakom all annan skit jag känner för tillfället.
Blä.




Jag gillar det.

Men allt känns ändå bara... Blä.

Blä // V

jag borde.....

....egntligen plugga. läsa matte, har ju fu*king prov på fredag. har sån ånggeest. vet inte hur jag ska göra med den skiten alltså. eller nått vettigt borde man ju göra.

....MEN. just nu kollar jag på sånna här saker.



hiihihi HUUUR söt??

lör o sön

Igår så hade vi middag o lite mys med massa gott med några från jobbet (och F hihi). Det var jättetrevligt även om många saknades och speciellt min lilla E som jag inte träffat på evigheter. När alla åkt hem till sig pratade jag fortfarande med Han som var ute på krogen. Eftersom jag inte var speciellt trött och inte ville gå och lägga mig men ändå inte gå ut så bestämde vi oss för att ses. jag sov över där och hade det mysigt. har saknat han så mycket. När jag kommit hem idag pratade jag med min killkompis C som ville gå på bio och se paranormal activity. Vi var lite nyfikna på om den skulle vara så skräckinjagande som alla säger att den är. Den ska inte va så läskig när man ser den men den ska tydligen hänga kvar i ens medvetande och få en att må psykiskt dåligt flera dagar efter. kändes som att vi behövde utsätta oss för detta haha. Jag gick hem till C där en annan gammal kompis kom förbi där vi spelade Wii och va allmännt grabbiga (fan jag umgås bara med killar nuförtiden...). Sen åkte vi in till bion. Den va ganska seg och jag tyckte inte den var speciellt läskig. Visst kändes den obehaglig då och då. och man hoppade till ibland (jag fann mig upphoppad i C's knä ofta, och han i mitt ibland haha). Men överlag var det ingen skräckis. Annorlunda, speciell och visst något läskig, men inget mer än så. Det var mest nattscenerna, när dom låg och sov som va lite läskiga, för man visste något skulle hända. Nu kvarstår det bara att se om JAG kan sova inatt och inte har filmen hängande över mig som folk säger......




Imorrn är det skola! WOHO. Hoppas min blondinkompis kommer imorrn så jag slipper umgås med BARA killar. Börjar bli lite mycket nu.... haha

PUSS//V

småland in my heart. men stockholm forever.

Hejhej. förlåt för dålig uppdatering! Jag är bara fantasilös just nu o känner inte för att blogga direkt.

Just nu kollar jag på en repris på "Grannfejden". Det är två grannar i den smålandska byn Ronneby som bråkar. Jag är halvt uppvuxen i småland så jag hörde direkt dom var någonstans därifrån. och att dom kommer ifrån väldigt nära där jag har halvt växt upp hörs också. En av grannarna hade vart på semester på en camping och badplats som heter Kärrasand. det ligger 1 km från mitt hus där nere. haha det är så kul och höra på dom. Alla är dom likadana i de småländska byarna. "Jaaaaooo PPääärrrrrr-bäärrtiill haade ettt nööttt frrrrruntiimeerr häääärr på 80-90-taaauuleet, en rysssss. jaaoo dää vaa hoouunn!" (den konstiga stavningen är jag som försöker förmedla den småländska dialekten) HAHHA. jag älskar småland. Jag älskar människorna. Jag älskar deras problem, dispyter. det är så olikt min värld. och nog de flesta här i stockholm iallafall. Så olika saker som är intressant och värdefulla. Jag längtar lite att åka dit, även om det inte är mycket att åka ner till längre. Finns inte så många kvar. Men varje gång jag åker ner längtar jag hem ganska snabbt efter jag kommit ner. Stockholm är ändå mitt hem. Ibland hatar jag det och jag känner mig kvävd av staden och alla människor. men likförbannat så saknar jag allt och all fart när jag väl inte är här. Så småland- I love it. men stockholm är ändå mitt hem. och det kommer alltid vara så.

Det är alltid Han. Och jag får ångra mig i graven.

Konversation mellan mig och min mamma:

Mamma: -men finns det inga trevliga killar i din nya klass då? eller på skolan?
Jag: -Jo absolut! Jättetrevliga
Mamma: -va roligt, är dom söta och gulliga också?
Jag: -Jaa gud ja, finns jättemånga söta och en massa snyggingar.
Mamma: -OOH! va roligt! Några potentiella då alltså?
Jag: -Potentiella? Ja, som kompisar alltså.
Mamma: -Som KOMPISAR? Nej men vaddå kompisar? Kan du inte dejta några?
Jag: -Men ....nej?
Mamma: -VARFÖR INTE!?
Jag: -jag vill inte??? jag måste vara intresserad också.
Mamma: -Så hela din skola och klass kryllar av killar som är urgulliga, trevliga, snygga och jättebra på alla sätt och som jagar dig men du är inte intresserad?
Jag: -Precis.
Mamma: -Bara för den där jäveln......Han! Hans fel! Den jäveln!
Jag: -Precis.



I can't help myself...


AAJJEE

Fan va sur jag blir. ett helt jävla inlägg raderades precis. Skitstövel också. jaja kör en snabbvariant av det nu....

Fasiken va kallt det var idag! Helt sjukt ju. Och HALT. Jag höll på att halka på en trä-ramp imorse på väg till tunnelbanan med mina minst 10cm klackar till "vardagsskor". Men jag klarade mig. Väl i skolan va min blondinkompis inte där! dock vill killarna umgps med mig, då majoriteten i klassen ändå består utav killar. men dom är jättetrevliga, men känner mig som en av grabbarna haha! lite kul. Gillar en av dom speciellt, som vän dåra, han e lite lik min bästa killkompis som ska fly landet nu i vinter i ett halvår ungefär, så tänkte ersätta honom under tiden med han i min klass haha. På väg hem idag så gick jag över dne där sabla trä-rampen igen. mycket försiktigt. Men tro fan att jag glider på min klack och landar på knäna. AJJJJJJJ. hade lackleggings också så det var inte så mycket till skydd heller... Väl hemma ser jag det blivit världens sår och blöder hemskt. Stackars lilla mig.



Snart ska jag iväg till min shrink och sen möta några babes och se New moon. min nya klass skulle ses ett tag och ta en bärs, men får se hur sent det blir och om jag orkar. Ska upp tidigt och gå på matten imorrn.... ÅNGESTTTT.

PUSS// V

första dagen avklarad

Hej babes. Första dagen i skolan gick finfint! Det är en stor klass och dom jag har pratat med verkar trevliga och gulliga. Den enda blondinen (förutom migsjälv) satte sig genast bredvid mig haha. Vi hade liknande kläder, pärlörhängen pch uppsatt hår och samma blonda nyans haha. lite roligt. sen var det en jättegullig kille som jag fick presentera för hela klassen, och han mig. Det visade sig vi hade gemensama vänner och hade vart på en förlovningsfest några år sedan. Att jag spenderade större delen utav den kvällen i värdens garderob med huvudet i en kattbur helt däckad kan ju ha något med att göra att jag inte minns killen.... menmen han kände igen mig iallafall, dock inte det med garderoben, men det berättade ju jag ändå.... självklart hahah. pinsam man är.

Jaja. dagen fick bra iallafall! Det var en superbra lärare och den första kursen som vi har nu verkar superintressant. Skitkul.



Sov så gott // V

RSS 2.0