tja

God morgon! (eller eftermiddag). Jag sitter i min pyjamas ochska fixa lite här hemma, gå ut med chihuahuan och sen skriva min affärsidé till min grupps projektarbete. sen ska jag iväg till min vän F och kolla på melodifestivalen och dricka vin. Min detox tog slut igår (eller jag avslutade den) då jag känner mig på väg att bli förskyld och det måste jag förhindra!
Pappa som varit sjuk i flera dagar kom ändå förbi mig imorse (kl 13.00.....hehe) och lämnade pengar som jag tiggt till mig till mitt busskort. och även rikskuponger på 240 kr. Är för bekväm att ta med mig matlåda till skolan så äter jämt lunch ute. Han är så rolig, han hade skrivit "240:-" på häftets framsida också hahaha, så jag ska komma ihåg exakt hur mycket pengar det är i ;). Lilla pappsen.

Nu ska jag hänga tvätt och göra alla andra skojiga saker jag nämnde.....

PUSS//V

Min kära vän F...

...uppskattade inte alls mitt föregående inlägg om att jag gillar Miley Cyrus.

F: DRRRRRRRRRRRRRIVER DU?
Jag: Vaddå?
F: MILEY CIRUS?
Jag: haaaaaaaaaaahah
Jag: ja???
Jag: asbra
Jag : va tyst
F: = Hanna montana ?
Jag: hahahah
F: avbokar resan NU'
Jag: HAHAH
Jag: går inte
F: omg omg omg omg
Jag: ääääääääh

Mina vänner uppskattar uppenbarligen inte min icke-coola sida.

hmmm..

troligtvis hade vår kära Erik Saade (som är med i melodifestivalen med låten Manboy) tagit lite inspiration av Taylor's uppträdande angående regn på scenen (från 3.15 in i videon om ni inte orkar kolla hela)...



...eller vad tror ni?

Have you ever thought just maybe, you belong with me?



trots de flesta tycker jag är supercool (hehehe...) har jag en töntig sida (en ganska stor töntig sida). Jag äääääälskar bland annat Miley Cyrus och Taylor Swift. Hur töntigt är inte det när man passerat 16 år för alldeles för längesen liksom?

sko-råd!

Jag behöver ert råd. Jag har 2 par skor i mina ägor för tillfället som jag inte vet om jag ska behålla eller skicka tillbaka. Jag tycker dom är helt okej. Men inga "wow"-skor direkt. Dom var däremot billiga (rean) så dom kostar sammanlagt 500kr för båda två paren. Men frågan är nuuuuu om jag ska behålla eller inte. jag är på en knaper budget då jag ska ut och resa snart ju. Säg vad ni tycker. (som ni vet har jag fortf ingen sladd till min kamera så det blev webcamen. jag ligger på rygg som en skalbagge i soffan och försöker få med skorna haha.. så ingen toppklass på bilderna med andra ord...)


 en svart gummistövla. går upp till hälften av vaden. har kilklack. kan ju va bra inför allt regn o slask som kommer snart tänkte jag. lite roligare än vanliga gummistövlar också med tanke på kilklacken.


ett par rätt höga skor. svart lack och gulddetaljer.

Jag vet inte..... de höga skickar jag nog tillbaka ändå. gummistövlarna kommer jag kanske ändå ha användning för... men jag vet inte.


UPDATE: jag skickar tillbaka båda paren.


min mami<3

Någon jag alltid har, kommer alltid ha, har alltid varit vid min sida är min mamma. Jag älskar henne verkligen och jag får ångest och panik av att bara tänka på att hon en dag kommer försvinna. Jag känner inte att jag har kvar någon annan heller förutom henne som en trygghet och det gör mig panikslagen ibland. Jag har jättefina vänner och älskar dom till döds, och även andra i min familj/släkt älskar jag självklart. Men min ena trygghet har redan försvunnit ifrån mig. Det var min "back-up" om något skulle hända min mamma. Om hon försviner har jag ingen. Och det kan vara det vidrigaste känslan i världen. Inget kommer hända henne, iallfall inte som vi vet nu. Det är oro i onödan, men sån är jag. Jag måste vara beredd på det värsta. Jag skulle egentligen bara säga att jag älskar henne så fruktansvärt mycket. Så mycket att jag stöter bort henne så om något händer ska det inte bli så påtagligt, vilket det ändå kommer bli. Jag säger inte tillräckligt hur mycket hon betyder för mig. det skulle ju vara hemskt om nått hände och hon inte visste vad hon betyder. Jag tror hon ioch för sig vet. Hon vet nästan allt. Hon är världens smartaste finaste och vackraste människa, innifrån och ut.


resan bokad och betalad!

Jag och min kompis F har nu bestämt oss för vart vi ska, när det blir, vilket hotell osv. Det blev Agadir i Marocko. Det var Gran Canaria som var mest på tal egentligen men nu hittade vi det här och det var relativt billigt för ett all-inclusiv hotell också som vi kommer bo på. Även väldigt nära till både havet och "city". Kommer bli skitkul! Ska åka till marrakech över någon dag också och gå på marknaden och kolla på palats. Jag älskar sånt. Övervägde att åka till Egypten också, men med tanke på att vi bara skulle vara där en vecka hinner man knappt åka och kolla på pyramiderna och allt sånt. Och det tycker jag typ är ett måste. Får bli en annan gång när man har mer tid. Gud va skönt vi kommer ha det. Massaaa mat, massa dricka (vi kommer bokstavligen vara packade dygnet runt F som vi sa! haha) och sol och bad. har en privat strand också, där ska vi ligga o sippa på drinkar hela dagarna. väldigt trevligt. Afrika har jag heller aldrig varit i så det är ju intressant.

Lite bilder på hotellet och Agadir:


vårt hotell

vårt hotell

vårt hotell

agadir

ska vi rida på  kameler på stranden F? haha

agadir

agadir

marknad i marrakech

Någon som varit i Marocko? Vill inte höra något negativt. haha. jodå.
PUSS//V



jag är en korall

Hej på er. idag har jag varit och gjort naglarna. Sen har det inte hänt så mycket mer... Åkte iväg en sväng och köpte den "goda" detox shake-soppan av dom jag käkar. Höll på och få panik när jag inte hittade den "goda" någonstans. Men till slut så.... Skam den som ger sig.
Börjar få lite halvont, eller en obehagskänsla på ena sidan i halsen. Jag hoppas inte jag håller på att bli sjuk. Känns som alla är sjuka eller har nyligen varit det, förutom jag, så det skulle väl inte vara så förvånande om det är min tur nu. I helgen får jag inte vara sjuk. Är ledig och vill festa. dricka massa vin (går inte så bra ihop med min detox, jag vet, men tar en paus över helgen.......hehe)

Idag hade jag en likadan tröja som jag hade häromdagen, men med andra färger på ränderna. idag var det korallfärg. Min manikyr-tjej målade också naglarna i nästan en identisk färg som ränderna på träjan jag hade på mig haha.


självklart kunde jag inte sitta still tillräckligt länge så nagellacket vart sabbat redan efter några minuter haha. jaja. ursäkta mina urtråkiga inlägg. men jag har ingen fantasi för tillfället.


morrn morrn!

Godmorgon kära vänner. Jag har precis haft mitt livs första skype-möte. Väldigt intressant. Det var med några i min projektgrupp (i skolan) och vi skulle egentligen setts i skolan idag, men med tanke på att lokaltrafiken är helt galen och att vissa av dom bor i södertälje så körde vi mötet via skype. Som tur var behövde man inte ha igång webcamen vilket jag trodde va själva grejen haha. inte så kul att sitta nyvaken i sin rosa fluffmorgonrock och försöka va seriös. Hur som helst kom vi fram till vad vi ska göra och vad affärsidén blev, ett av mina förslag faktiskt. (eller mammas egentligen.. hehe) så det är kul. Nu ska jag göra klart den snabbt så allt är avklarat innan jag och F sticker till Egypten (....eller gran canaria) den 19de mars! woho. fyhelvete va skönt.



Nu ska jag fixa mig och bege mig in till the city och fixa mina naglar.

PUSS//V

inga kläder men massa smink

Nä hörrni. Behöll faktiskt ingenting av kläderna som jag hämtade ut idag. Va inte helt 100 och jag ska egentligen ändå inte köpa nått nu. Däremot har jag kvar en hel låda full med smink. Va så jävla billigt. Så köpte hur mycket som helst. Nått kopia-märke till i.d minerals. Dock samma ingredienser, men annat märke som sagt, därav priser på ca 18-42kr per grej.



Använder aldrig läppstift. Skulle verkligen vilja passa i rött läppstift. men tycker inte jag gör det. Speciellt inte för jag har rätt stora läppar, är platinablond o har big boobs. Blir lite hoe-varning på den då haha. men det är väl en vanesak. I vilket fall som köpte jag ett läppstift i en "nude"-rosa färg (nicely nude hette den haha). Börjar med den lite och sen kanske jag avancerar till djärvare färger.



//V

Tentan avklarad...

...hoppas jag! eller har gjort den men ber för allt att jag får G. tror dessvärre att så inte blir fallet. Men är ändå lättat över att ha (försökt) gjort den. Klassen skulle ut och supa nu efter tentan men jag åkte hem. har knappt sovit något inatt och är inte så vacker för tillfället. vill inte visa mig ute bland folk, och inte vill jag va ute överhuvudtaget med all snö. Kan ju knappt röra sig och inte heller ta sig någonstans idag. var ju fantastiskt att jag kunde ta mig till skolan med tunnelbanan imorse. Menmen, jag kanske ångrar mig. Kan ju sitta fint med en drink och öl (eller 2) såhär mitt på blanka dagen. får se.

Ska iaf först hämta ut någa paket. har köpt smink och kläder. Vill ni se eller?


Kan det snöa lite mer....

....får ni kalla mig karl-bertil. jag tror det är omöjligt att ha ett vidrigare väder än vad vi har just nu i detta land. Jag klarar inte av det här längre. jag och F ska dra snart till ett varmt land men det är inte snart nog. Då har väl det värsta vädret redan hunnit lägga sig. hade det inte varit för det vidriga vädret (och att jag har en megastor tenta på måndag) skulle jag kasta mig ut på krogen. Korka upp en flaska vin redan nu. 14 minuter efter jag kommit hem från jobbet. Det blir till och va hemma. Men party-ådran bultar hårt. Eller vinsuget. Får ta mig några glas till pluggandet. Det kanske går skitbra då? Vem vet.


 +  = skitbra.

puss//V

blev en plugg-fredag hemma....(men med lite champagne iallafall)

hej på er. Efter en repetition i skolan hela dagen inför tentan som är på måndag, känner jag mig rätt seg. Det var sista dagen på kursen och vår extremt sköna lärare hade köpt en champange som alla delade på och en till vinnaren av aktietävlingen. Absolut den skönaste läraren jag har haft haha. "Klaaart man ska ha skumpa på en fredag liiksom" säger han med sin extremt överdrivna stockholmsdialekt haha. Jag dör. Och klassen är helt underbar också för den delen.

Hur som helst så har jag haft en väldig beslutsångest om jag skulle ut på krogen eller inte ikväll. Men det blev till att stanna hemma. Känns bra. har massa plugg och ska jobba från kl 10 imorrn. Det blir en hemmahelg. (om jag inte tar mig ut imorrn... hehe...). Har fasktiskt räknat en hel del tal ikväll så det känns bra. har dock väldigt mycket kvar att ta mig igenom...

Ska räkna lite till sen blir det sängen!


Chihuahuan tycker också det är tråkigt att plugga.....

Hoppas ni har en jättebra fredagskväll! festa för mig med, ni som är ute och svirar (era jävlar...)
Puss & godnatt! // V

Badass

Har pluggat lite idag men inte i närheten av så mycket som jag behöver. Nu på kvällen svängde F förbi också. Vi preliminär bokade datumet vi ska åka iväg på en solsemester. Har så mycket i skolan bara men måste komma iväg en vecka.

Jag var ute på promenad med min kompis N igår. Hon har precis blivit ordningsvakt och kom hem från ett jobb och hade fortfarande säkerhetsväst, handklovar och batong på sig. haha såg så kul ut, på henne liksom, min extremt smala lilla kompis som var värsta badasset så var tvungen o ta en bild.



Jag började genast snacka om att jag skulle använda handklovarna i annat syfte. Det var inte så passande tyckte hon. Förstår fortfarande inte varför. Nått ska man ju ha ut av dom. Ska kanske ta och låna (sno) dom någon kväll. Bättre hållbarhet än dom där rosa fluffiga handklovarna som man kan ta sönder.

Ska det va så skare va.

Jag är övertrött. Ska sova. PUSS//V


pluggar...

...som en galning. Okej kanske en smärre överdrift (=en fet lögn). Började för en stund sen. Har gjort 3 sjukt enkla tal hittills "testa dig själv" i företagsekonomi-träningsboken. Otroligt underhållande... Klarade alla dock... (typ iallafall) Så boken tyckte inte jag behövde läsa om faktaboken. Det var ju skönt. För jag har inte ens öppnat den jäveln, haha. Eller jo, har läst inledningen på ca 5 sidor (hehe..)

har iallafall letat fram kanske sveriges största miniräknare här hemma. Den tar upp halva vardagsrumsbordet haha! Ska ha med mig den till tentan tror jag. man känner sig in total control med den här baddaren vid sin sida ;)

.....har så jävla tråkigt. har precis skrivit ett inlägg om en miniräknare. hehe.



PUSS darlings// V

orkar inte plugga så gör en lista istället....

Nämn något som gjorde dig glad igår: Hmmmm... när jag hämtade ut ett paket med massa fina kläder i (bland annat den randiga tröjan jag hade på mig idag). Kan visa resterande plagg sen. Mer är påväg dock, så tänkte köra allt samtidigt.

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sminkade mig nog eller så. Gick hemifrån 08.30 ungefär.  

Vad gjorde du för 15 min sedan: satt i soffan med laptopen i knät (precis som nu) och slösurfade typ

Det sista du sa högt: "kan du sänka lite" till mamma, var ashögt på tv'n

Det senaste någon sa till dig: "Går du i skolan imorrn?" "Är du ledig?" mamma frågade

Vad har du druckit idag: vatten, chokladmjölk, ramlösa- blodgrape (någon ny) och hur mycket kaffe som helst..

Vad var det senaste du åt: någon köttbit med ugnsrostade grönsaker och potatis.

Vad var det senaste du köpte: En kaffe.

Vad är det för färg på din ytterdörr: mörkblå

Vad är det för väder hos dig nu: kallt och snöigt

Godaste glassmaken: polka!!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: vet faktiskt inte. Det har säkert inträffat. Tror dock inte att JAG personligen skulle kunna bli kär vid första ögonkastet. Men man ska aldrig säga aldrig...
Sover du tungt: Både och. Ibland gör jag det men oftast vaknar jag rätt lätt.

Drömmer du mardrömmar: ja det händer rätt ofta, går i perioder. Nu är jag dessvärre i en sån drömperiod... lite jobbigt.

Trivs du med ditt jobb: jobbar inte så mycket nu eftersom jag pluggar mest, men... nja.

Favoritklädsel: high heels till antingen en vacker/snygg klänning eller till snygga svarta jeans och någon snygg tunika eller topp. (mycket "snygg" här haha...)

Favoritlåt just nu: JUST NU lyssnar jag sönder olika versioner House of the rising sun haha

Vad ser du om du tittar till höger: en korgstol och ett piano

Vad gör dig glad just nu: hmm... det är mycket jag är glad över, men om vi pratar mer tillfälligt är det väl att jag och min vän F planerat att resa i mars/april. Ser jag väääääldigt fram emot. Och även den planerade resan i sommar.

Vad ska du göra härnäst: fortsätta plugga lite....

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: trött, seg, uttråkad, stressad, irriterad och lite ledsen (över vissa människors beteende....) men är mest slö och likgiltig.

Favoritgodis: blir nog choklad

Kläder just nu: dagens kläder (leggings eller jeggings eller vad det nu är.. och en randig tröja) och en mysmorgonrock över.

Sommarplaner: Har praktik inom skolan några veckor, sen en resa med mina vänner F, D och E! Sen blir det väl en del jobb, och ett några turer till landstället i småland.

Hur många kuddar sover du med: 2

Spelar du något instrument: Ne

Morgon eller nattmänniska: så mycket natt man bara kan bli haha. morgonmänniska är jag definitivt inte.

Vad är viktigast för dig: Min familj, mina djur (de är iofs inräknade i min familj) mina vänner. Att alla mår bra och är friska. Att jag är på rätt väg, inom utbildning, relationer, långsiktiga mål blablabla. Och ha det bara bra. inte ha så mycket ångest och va så kontrollerande osv.

Är du kittlig: jooooovars heheh...

Snarkar du: Nej det tror jag verkligen inte. Min pappa brukade peta på mig i ryggen när jag sov hos han för han trodde jag tuppat av när jag va liten för det härdes inte ens att jag andades hahaha.

Stjärntecken: Vädur. egoistisk, envis, född ledare. haha.... envis stämmer bra iallafall.

Äckligaste insekten: vilken är inte äcklig... larver är sjukt äckligt. och sniglar. men de räknas kanske inte som insekter?

Längtar du mest efter just nu: att ha företagsekonomi-tentan avklarad! (och fått G iaf på den) och min och F's resa i vår!


Tisdag

Hej babes. Idag har jag vart i skolan och gått igenom en del av det vi har på tentan på måndag. Jag är så körd! hahah...........

Tänkte visa min genomtänkta (är sarkastisk..) outfit. Tycker ni ens det är kul att se? För gillar ni det inte lägger jag inte upp det. Har inte kabeln till min kamera så får ta med webcamen och jag vrider typ ryggen ur led för att kunna få okej bilder, jag satt till och med på golvet för ni skulle få en bra överblick! Så om ni inte tkr det är kul..... slipper jag sitta på golvet mer haha.. Men, it's up to you.

Iallafall, detta är jag idag:



Det ser extremt tråkigt ut. Lite är det, men inte så pass. tröjan är ny och världens skönaste och apsnygg. Den åker ner lite på axeln. Ska köpa den i 3 till färger. Så mycket gillar jag den. Med rosa, turkosa och aprikosa ränder. sen ere svarta tjockare leggings till. är det jeggings dagens ungdomar säger om dom? tror det är ett par jeggings.

Okej det va rätt tråkigt.

we are the world!

En vän skickade precis den nya versionen av "we are the world" till mig. Väldigt bra, tycker jag.

 

Kommer ihåg sista året i gymnasiet. Så valde jag och några andra 3or att anordna en avslutningsshow. Av någon anledning valde vi just den gruppen. vi kom igång någon DAG innan själva showen skulle äga rum och börja spåna på vad vi egentligen skulle göra. Extremt oseriöst, stressigt och roligt haha. Vi kom till slut fram till en massa roliga saker i sista sekund. Finalnumret i showen var att vi alla i gruppen skulle uppträda till just den här låten, dock den äldre versionen (den nya fanns ju inte ens då..). Jag sjöng Diana Ross text. hahaha. Och en kille som ser ut som kalles kaviar- kalle, med andra ord väldigt blek, rödlätt, fräknig och finnig var stevie wonder och spelade piano med solglasögon och diggade med huvudet precis som Stevie wonder. (han blev förövrigt framröstad av majoriteten i skolan till den bästa look-a-liken till kalles kaviar- kalle på ett annat av skolans event, så ni kan ju bara tänka er hur lik han är hahaha!)
helt fantastiskt roligt. Vi var så oseriösa med showen men gick ut stenhårt som vi var extremt seriösa haha. Det blev en succé och rektorn var överlycklig. och eleverna smugglade sig in för att se showen flera gånger (vi körde den 3 ggr för alla på skolan kunde se den då vi alla inte fick plats i aulan).

kom och tänka på det när jag hörde den här nya versionen. Det är skönt att gymnasietiden är över men ibland saknar jag det väldigt mycket också.


lovely monday

Hej raringar. Har ni saknat mig eller whats up? haha. Ni var ovanligt många som springer här inne ovanligt många gånger idag haha.
idag har jag varit i skolan där vi hade ett företags-spel där vi skulle driva ett företag och investera, kontrollera allt med marknadsföring, inköp, banklån, prissättning osv. det var väldigt roligt! och jag och min grupp vann storartad över de andra. Sopade banan rent ut sagt haha. man kanske ändå skulle satsa på att starta eget ;)
Sen satt jag kvar i någon timme efter skolan och pluggade och sen åkte jag till min shrink där vi hade vårt sista möte :( mycket ledsamt.... Men vi ses lite senare i vår igen för en uppföljning. men tråkigt känns det faktiskt.

Jag vet inte om ni alla tycker det är så fasligt kul att se vad jag har på mig och så men vet att några tycker det är kul. Så har lovat att försöka börja mer med det. Så här kommer dagens:




Grå Tee (hatar det ordet haha, det är en fu*king t-shirt liksom?) med retro pepsitryck på- från ett varuhus i Småland vid mitt kära landställe. Universums bästa affär som har ALLT och lite till!
Svart kjol med fickor - Zara
Svart längre kofta - Vila

Sådärja. Lite fräsiga modebloggs ord slängde jag in också. "retro". haha. Är mycket stolt över mig själv iallafall. Just de, strumpbyxorna kommer från H&M.. tror jag iaf. men det bryr sig väl ingen om? Det är vanliga svarta bara. Det är ju vilket som...

Är inte så bra på det här ändå. blir mest blaj haha.

PUSSSS//V

alla <3 dag

Hallo. Hoppas ni haft en bra alla <3-dag. Jag har aldrig haft nått emot den här dagen. Men visst känner man sig lite bortglömd som singel. Trots jag hade planer till en viss del så betyder det faktum att man har planerat saker och ting inte så mycket för vissa personer. Så det blev till att vara hemma och mysa med mamma (och B....). Det var inte helt fel heller, som sagt, jag bryr mig inte direkt. Men jag hatar när man planerar något och sen skiter personerna i fråga detta. Det är lite surt. Ska kanske också börja strunta i vad man har planerat med folk. Varför inte, när andra gör det.

Nej nu låter jag väldigt grinig och bitter. Jag är bara väldigt fysiskt och psykiskt trött. Bitter och grinig är jag väl också för den delen me, antar jag hahaha.

Såg precis ett program om Borderline. Jag överväger starkt om jag imte har en släng utav det iallafall.... Trots jag blivit utvärderad och fått ett negativt svar på det. Men personer med borderline är ju manipulativa också så jag kanske endast har lurat brallorna (inte bokstavligen...) av dom stackars utredarna. vem vet, inte jag iallafall. Men jag tror i och för sig inte det, jag är nog lite för mjäkig för att vara det.



Ska ta och sova alldeles strax. Ska upp tidigt imorrn och vara i skolan...länge. sen blire besök hos shrinken. Han kommer inte bli glad över att jag varit patetisk och inte alls gjort som jag sagt.... Det kommer bli pisk. nej, men mental pisk. Uppläxning. Eller han kommer ställa dom där frågorna som gör att man låter som man är dum i huvudet när man svarar på dom. Det låter så självklart, så uppenbart. men ändå räcker det inte som anledning, tydligen inte, för mig iallafall.

Snart får jag inte gå dit längre. Känns inte bra. och på måndag, om en vecka har jag tenta också. Känns inte bra.

Vi hörs imorrn! natti natti//V

friday

Hej på er små loppor. Hoppas ni haft en bra fredag. Igår var jag o massa brudar ute och svirade omkring. Det var mycket trevligt trots vi splittrades o lite störningsmoment uppkom under kvällen..

aja, this was me yesterday!


Gullig top med spets och knappar - H&M
Skinnkjol med nitar - Urban outfitters

Sen hade jag även en "chanel-inspirerad" kavaj - H&M

Jag tog sönder min strumpbyxor på väg ut till krogen. mycket lyckat. Köpte ett par på pressbyrån men orkade aldrig ta på mig dom. hahah. jag fick bara fler och fler hål på dom under kvällen. Menmen, jag brydde mig inte så mycket...uppenbarligen.

Jag har legat i sängen heeela dagen. Är sjukt seg. Mår relativt bra men är jättetrött.
Ska käka lite nu. eller nått.

PUSS// V

godnatt alla fina

Har precis badat och ska snart smörja in mig och sen krypa till sängs. Imorgon är det skola till kl 16 ungefär. sen hem snabbt och fixa mig. Sen ska jag, S och N få skjuts till B. Där vi ska ha trevligt och dricka vin innan vi ger oss ut. Kommer bli awsome.



Nej nu ska jag knoppa.

Natti natti!// V


idioter

hej. Jag har på senaste tiden haft mer och mer huvudvärk. Det går i perioder, det är iallafall mycket störande. Troligtvis på grund av mycket stress och annat....
Igår hade jag skola 9-15 därefter åkte jag direkt till jobbet, va där till 19.30 och sen hade vi personalmöte till kl 21. Jag fick orättvis kritik, tycker jag, över att jag inte kunde jobba alla utsatta datum. (och jag har tackat nej till en hel del dagar). för några veckor sen var jag räddaren i nöden som fick blommor kastade på mig för jag alltid ställde upp, men nuuuu nör jag har tentor hela tiden och andra saker som faktiskt är viktigare än mitt jävla jobb är det dåligt utav mig. Jag blir så sjukt trött. Jag är en millimeter på att säga upp mig helt och hållet. Dom skulle inte klara sig utan mig där så dom ska va jävligt tacksamma. fan va jag blir sur över sånt där beteende. Sen imorse lägger min kära mor till att JAG får skärpa mig????? driver folk med mig eller? "du måste ha jobbet annars kan du inte leva som du gör". Om jag bara går i skolan, pluggar och jobbar när alla ber mig om det HAR jag inget liv överhuvudtaget.

Folk kan bara dra åt helvete. Det var det jag ville ha sagt bara.
och att jag har ont i huvudet....

Mamma och jag kollar på Oprah...

... och Andrea Bocelli uppträder.

Mamma: -Fan- asså? va gör han?

Jag: Va? vad snackar du om?

Mamma: -Han kollar ju ner hela tiden?

Jag: -........... han är blind.

Mamma: -................ Jaha. 

Paus.

Mamma: -Kan han inte ha ett par solbrillor då? Man vill väl kolla ändå? Fast man är blind.

Jag: -....tror inte han märker någon skillnad.



Det svider i själen. Men bara lite.

Jag tror stenhårt på att alla går att ersättas. Kanske inte fullt ut. Men i stort sätt. Du står dig själv närmast. Jag predikar, ger råd, står med en järnhand. Har starka åsikter om vad som är rätt och fel. Man ska göra si eller så. Stolthet är inget man ska vika undan. Det kan vara det enda du har. Men när det kommer till mig själv har jag gjort precis tvärtemot det jag har så länge med högt huvud plädderat för. En sann svikare. Sveken mot migsjälv bränner som helveteseld inom mig för jag är så patetisk. Det sista jag klarar av. Varför ska jag, jag som har ett sådant hårt skalbaggeskal och som är så säker på min sak vara så nedslagen. Och jag har bara migsjälv att skylla. Ingen annan. och det är just det som svider mest. Varför kan jag inte följa min egen arms raka riktning. jag går istället mot motsatt håll. Hjärnan sköter sitt men kroppen gör något annat. Själen lämnade jag för längesen. jag vet inte vart den är. Jag har nog sålt den. Det kommer jag få äta upp. Tillsammans med mina äckliga salladsblad framöver.

Är det nu jag ska hoppa från balkongen?
"Svälj din förbannade stolthet någon gång? Kära du"
- Du vet inte vad du pratar om.

Jag vill kräkas upp varje ord. Tanke. Känsla.
Jag gråter till en fjärdelskryddmått. Jag kan fortsätta lura mig själv.

Jag har stannat upp, frusit till is. Jag har bara tagit en paus.
Om du tittar på mig igen ska jag blunda. Jag kanske ska börja göra som alla andra istället. Varför inte. Men vad är det?

Ont ska det göra. Jäkligt ont ska det göra.
Men det går över, precis som allt annat gör. Eller?


saturday nights lights. They're on.

Lördags. Blingad till max. Paljettkavaj- Vila (tror jag) Klänning- Forever21 Armband- Jimmy choo för H&M
Plus lite annat, men det ser ni ju ändå inte så det skiter ni ju i.


//V



måndag

Trots jag gick hem i rätt hyffsad tid i lördags trots vi hade så sjukt roligt med alla tjejer så var jag ap-bakis på söndagen. Sov hos Han, så efter jag legat och skrikit (läs: väst fram) "ge mig ipreeeeeeeeeeen.... NUUUUUUU" och en varm dusch (eller Han duschade och jag fick stå och frysa mest haha!) så mådde jag en smula bättre. Skulle jobba och kan meddela att det kändes rätt ostabilt. Speciellt när det var extremt mycket att göra under hela dagen. Hade skola idag från kl 9 till 16. Var typ bakis fortfarande imorse haha. På fredag kör vi igen! Är sjukt taggad. hahaha var jag redan i söndags. Jag och S taggade upp varandra ytterligare. Kommer bli sjukt bra. Inget jobb då heller så nu är det all in! Men först ska jag överleva veckan. imorgon är jag ledig, men måste plugga som ett svin. Har tenta på företagsekonomi om exakt 2 veckor..... sjukt ostabilt.

Har inget vettigt att komma med. Måste sova.



Måste bara säga att jag har saknat alla partybrudarna. Älskar er allihop. Ni är så bra.

//V


dom här låtarna...

...UTKLASSADE jag o mina girls alla andra kidsen i skolan med när vi uppträdde på skolans egen småstjärnorna. Damn va bra vi va. alla hade matchande kavaj och kjol och vi va så sjukt balla. Grymmaste dansen med stolar och hela köret. Vann jämt. haha. Kommer fortfarande ihåg större delen av danserna. Var väl 10 år sen typ. Good times.. good times.



Vill ni att jag kör ett video-inlägg där jag filmar när jag dansar de danser vi hade till låtarna och lägger upp det här?








....jag drev.


gammal gumma

Sitter o käkar praliner, lyssnar på gamla låtar som va "poppis" när jag va en liten sprätt och coolast i stan.. typ. (är "poppis" inte det ett roligt ord.. "poppis", prova och säg det flera gånger och verkligen "smaka" på ordet. "poopppis". ja, jag vet jag är störd). Jag sitter o känner mig allmännt gammal o grå. Inte för jag levt speciellt länge. Men fortfarande. Har ändå levt 25% av min livstid. En fjärdedel. Hälften av hälften av HELA mitt liv. Om jag har tur. Sånt kan jag sitta och tänka på. Döden. Jag har extrem dödsångest. Det vet inte så många, inte som det är ett vanligt samtalsämne. "Hur många ggr har du tänkt på döden idag då?" "Hur känns det att dö tror du?". Jag får panik av att tänka på det allt för mycket. De flesta har nog en normal inställning till det och är rätt distansierade (om det ens är ett ord? haha) ifrån det, så det är svårt att förstå man kan få panik över det. Kan jag tänka mig man tycker iallafall.

Hur kom jag in på det här???!

Jag skulle lägga upp den här gamla godingen bara haha!



remember? mina kära 80-talist följeslagare

//V

kalas!

Snart ska jag sticka iväg på kalas! Min bästa vän F fyller år. Jag hittade ingen som kunde skjutsa mig så får pulsa fram i snön med mina 13 cm klackar och en fet elgiganten påse med alla presenter i (nej dina presenter kommer inte därifrån F, har bara den påsen) . Men men inte så mycket att göra åt saken! Nu ska jag sminka mig, har bestämt vilken klänning det kommer bli tror jag:



och en svart paljettkavaj! Yummyyyyyyy!!

//V

Tell me!

jävlar va trött jag är. har liksom ingen energi. ska pallra mig in till stan nu. hur jag gör ikväll med allt får jag se. nu vill Mr.A ses också.... kan jag kringla mig ur detta ännu en gång? eller är det kanske trevligt? jag vet inte. får se. orkar inte tänka.

Men höörni, till huvudsaken. Ni är fruktansvärt dåliga på att kommentera. Inte för jag ska va sådär tjatig och tvinga folk och kommentera men det kan va kul om ni gör det ibland. Kan ni inte skriva vad ni tycker om att läsa om? Vad vill ni se mer respektive mindre utav? Är roligt att veta för mig.
-så vad vill ni har MER eller MINDRE utav? tips till mig som ni vill jag ska skriva om.

ni vet jag tycker ni är bäst!!

PUSSSS// V

trött och väck

Hej på er. Idag har jag jobbat med M och varit allmännt trött och flamsig. hon tycker jag är helt knäpp (=väck) ibland haha! Jag går alltid runt och sjunger på "bjällerklang/Jingle bells", men enbart när jag just jobbar med M. Och på det sättet som grisen Babe gör i just filmen "Babe". Ni vet, "LAA LAA LAAAAA. LAAA LAA LAAAA". Svårt o förklara. men se filmen så fattar ni. haha. Kanske för M påminner om grisen Babe? Eller luktar hon kanel och piminner mig om julen? Konstigt är det iallafall, och hon tycker jag är knäpp. "Herregud, jag kan bara tänka mig hur du är med dina kompisar....." sa M till mig efter jag kallat henne för bla Russinbullen, grisapan, snuttefilten osv, med en bebisröst of course hahahahaha. Jag är en sjuk människa.

Jag är bara övertrött.

Imorrn är jag ledig, men ska in till stan och fixa några ärenden. sen ska jag hem o försöka plugga. på kvällen har 2 kompisar avskedsfest innan dom ska ut i vida världen o resa runt som galningar o klättra i berg och klappa apor i några månader. Men vet inte hur jag gör med den saken.... Min vän F fyller år i helgen och ska firas på lördag. måste ju va utvilad tills dess också. Jobbar ju både lör o sön också.... Får se hur jag gör.

Ursäkta mitt extremt tråkiga inlägg men är som sagt övertrött. Ska slagga nu.

Natti natt!// V


min lilla älskling

Min lilla lilla älskling. Världens finaste. Något är fel med henne, vi vet inte vad det är än och hon ska till veterinären igen imorgon. Hoppas dom hittar vad som är fel. Blir så himla orolig för min lilla kråka. Just nu släpar hon omkring på en gosedjurshund som är minst dubbelt så stor som henne själv som hon hela tiden ska ligga o gosa med. Nu när hon låg bredvid den i sin bädd i soffan såg jag att hon låg och HÖLL OM gosedjuret. Herregud, jag dör. så himla gulligt.



"Fel i systemet"

Efter ett uppgivet mail till min klass handledare att jag blev sjukt less och irriterad att läraren hade satt 0,5 poäng ifrån G på min tenta och försökte snacka mig ur att inte behöva göra om skiten, kom handledaren imorse till klassrummet och ville prata med mig. Utanför klassrummet säger hon att det var en himla tur jag mailade angående mina poäng på tentan för det var helt fel dom hade satt. Det hade tydligen blivit fel i systemet. Jag hade inte alls underkänt och inte alls kört tentan, jag hade ett starkt jävla G. Och till och med 1,5 poäng från högsta betyget (vilket gör mig irriterad NU istället haha!) Jag blev så jäkla lättad, ni anar inte! Visst jag är inte van att få underkänt på saker jag gör, men att göra om ett prov är inte världens största sak, men det var mest den känslan av att jag håller på och drunknar i allt jag gör redan nu i dagsläget o behövde verkligen inte EN stor grej till och göra. Så lättad är bara förnamnet. Gav handledaren en STOR bamsekram för jag blev så glad! hahah. Så nu känns allt mycket bättre igen.


S-K-I-T

Jahaja. Då fick man reda på att man var 0,5 poäng från att klara tentan. Är bara o göra om i mars. JÄVLA SKIT. jag vill börja gråta men min tårkanal är för stolt. Jag vill lägga mig ner o skrika och dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö. JÄÄVLA SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT. jag förtjänade inte det här. J-Ä-V-L-A S-A-T-A-N-S S-K-I-T-S-T-Ö-V-E-L-S H-*-R-A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ursäkta språket men jag är så jävla less just nu. helvete.

HAAAAAHA

HAHAHA jag dör. läser felskickade sms på felsms.com. Det är så jäkla kul. Roligast är när folk skickat fel till sin pappa. HAHAHAHA. oh herregud....

Några favoriter:

Till: Pappa
Sms: I kväll vill jag att du har Stay ups på dig. :P
Svar: Glöm det. Det kommer inte på frågan.
Förklaring: Pappa måste trott att det slagit om för mig när jag bad honom det. Det var min flickvän jag ville skulle ha det.
/Jimmy

Till: Mamma
Sms: Min ena pungkula kliar som fan och är helt uppsvälld. Är det normalt? Har du haft det så?
Svar: Jag har inte haft så gubben. Det låter obekvämt, du kanske ska gå till skolsköterskan?  Skicka ett sms till din pappa och fråga. Han hade lite problem med spermierna ett tag.
Kram mamma
Förklaring: Åh fyfan vad pinsamt det blev. Jag skulle skicka till min storebror men min mamma fick det. Jag frågade aldrig pappa, men mamma frågar mig fortfarande "Hur är det med pungkulan?"
/Fredrik

Till: One night stand
Sms: Vilken snubbe. Han försökte stoppa in pungen också. Kille med skillen. Haha
Svar: Det vara bara för att jag tyckte det fanns plats. Större än en varuhiss.
Förklaring: Skickade till killen jag låg med den natten. Det vara meningen att jag skulle skicka till men killkompis.
/Yasmine

Till: Mamma
Sms: Anna körde upp en ananas i pullan, haha!
Svar: Vad säger du? Behöver hon ha vård? Hur gick detta till, kommer direkt.
Förklaring: Jag och Anna skojade om vad man skulle kunna köra i upp i pullan. Hon kom på en ananas så skulle skicka till en kompis och skoja om det, men sms:et hamnade hos mamma som är sjuksköterska och trodde stenhårt på att det hänt. Var pinsamt att förklara sen, men kul i efterhand :)

Till: Pappa
Sms: Mms: Bild på min rumpa i string. Text: Om du får välja så blir det baken i kväll va?
Svar: Vill inte att du har besök i kväll. Jag ber mamma ringa dig
Förklaring: Skickade inte till min pojkvän som jag trodde utan till pappa som skämdes lika mycket som jag när vi träffades
/Lill

Till: Faster
Sms: 4 st på min knullista nu. :P
Svar: Du har skickat fel vännen.
Förklaring: Min faster fick smset som min bästa vän skulle haft. Pinsammaste jag varit med om.
/Andy

Till: Pappa
Sms: Ta fram din hästkuk och kom hit så suger jag av dig!!!!
Svar: Han kommer inte innanför dörrarna här. Förståt?
Förklaring: Råkade klantigt nog skicka till min pappa istället för ett kk. Ville rymma från landet för att jag skämdes så.

Till: Anton
Sms: OMG SAVE ME Anton har sveriges hårigaste röv, plus att han ser ut som en hemlös zigernare, förstår inte hur jag ska stå ut med honom hela helgen. Hoppas han lånar mammas rakhyvel nu när han är i duschen :S
Svar: Jag har beställt tåg hem så du kan få köra mig till stationen.
Förklaring: Jag hade snackat med en kille på msn i ca två år när vi kom fram till att vi borde träffas. problemet var bara att han bodde i sthm & jag i skåne.Hans kom ner på en Fredag och skulle stanna hela helgen. sms:et skulle jag skicka till min storasyster men hamnade hos killlen. kan säga som så att det var "ganska" tyst i bilen påväg till stationen.
/Johanna

Till: Pappa
Sms: Jag tänder så sjukt på dig och vill verkligen ha sex med dig ;*
Svar: Sök hjälp
Förklaring: Var egentligen bara ett löjligt knullsms som gick runt bland kompisarna men jag råka skicka till pappa vilket jag iofs bara skrattade åt senare :)
/Linn

Till: Mormor
Sms: Hej Hot lips. Kommer du till Stockholm i helgen? Puss
Svar: Det har jag inga planer på. Har mamma sagt det
Förklaring: Inte så pinsamt men felskickat och lite roligt att jag kallade mormor Hot Lips

Till: Pappa
Sms: I natt när du sov smekte jag dig över hela kroppen. Kände att du blev hård så jag slutade eftersom jag inte ville väcka dig.
Svar: Det hoppas jag verkligen inte att du gjorde. Sov Kristian hos oss i natt eller?
Förklaring: Ooh så j-a pinsamt. Jag skickade till pappa stället för min pojkvän som sov hos mig. Pappa kom hem så sent då alla vi sov så han visste inte att Kristian sov här.

Till: Pappa
Sms: Du har både stora fötter och händer det måste betyda att du har annat som är stort också?  :P
Svar: Ja handskar och skor. jag tycker inte att du skall skicka sådana här sms till killar. Det kan låta konstigt.
Förklaring: Skulle skicka till en killkompis till mig men skickade till pappa och fick skämmas.
/Ella

Till: Pappa
Sms: Köp klick på vägen så kan vi pröva i baken i kväll. Ska vi?
Svar: Vad du än gör med Fille så var försiktig och gör bara det du själv vill.
Förklaring: Skickade till min pappa så jag kämdes ihjäl. När jag berättade det för Fille som kan han inte hem till mig på 3 månader för att han trodde han skulle bli mördad.
/Emmy

Till: Pappa
Sms: Blev dubblad av Micke och Peter i går. Kan knappt gå i dag men vi kommer garanterat göra det igen. Du kanske ska vara med då?
Svar: Är det de här vi uppfostrat dig till?
Förklaring: Pappa fick mitt sms om trekanten som min kompis skulle fått.
/Vivan

Till: Brorsan
Sms: Om du skickar en bild på din kuk så skickar jag en bild på min fitta med dildo :P
Svar: Det här var kanske det sista jag ville läsa i ett sms från dig.
Förklaring: Skickade smset till min bror som var menat till min pojkvän. Vågade inte svara på hans sms eller förklara irl. Skämdes så jag dog

Till: Farmor
Sms: Jag orkar inte mer. Jag dör... Jag ger upp
Svar: Lilla vän. Vart är du. Jag ringer pappa nu och säger att han ringer dig. Håll ut mitt hjärta.
Förklaring: Gick över en mil med skolan på friluftsdagen. Skulle skicka till min vän som gick före, att jag inte orkade mer. Smset hamnade hos farmor som senare berättade att hon trodde jag var nära att dö. Hon kommer aldrig glömma den känslan och så får hon tårar i ögonen när hon tänker på det.
/Fiffi

Till: Faster
Sms: Fan va full du var i går. Skulle sätta dig och pissa över allt på stan.
Svar: Nej det var inte jag. Men vad är det för vänner du har?
Förklaring: Var säker på att jag skickade till min vän som var så full men skickade till min faster.
/Hella

Till: Chefen
Sms: Var är bajsfilten? När kommer duuuu?
Svar: Inget
Förklaring: Min tjej jobbade kväll och jag låg i soffan och frös. Ville svepa in min i vår bruna filt från 70-talet som gick under namnet bajsfilten men jag kunde inte hitta den så jag skrev ett sms. Valde dock fel mottagare
/Erikbe

Till: Pappa
Sms: Kanske borde bli porrskådis. Dom tjänar sjukt mycket. Hur svårt kan det vara? Suga och knulla lite.
Svar: Jag varnar dig. Tänk inte ens tanken igen.
Förklaring: Skulle skicka till min vän som jag tidigare på dagen pratat om hur man kan tjäna pengar. Som ett skoj skickade jag det här men tyvärr till pappa

Till: Pappa
Sms: Måste berätta. Albin tryckte upp pungkulorna i magen i går. En tom påse hängde där. Jag skrattade i hjäl mig. Haha Kan du göra så?
Svar: Jag vet inte.
Förklaring: Tänka skicka detta till min killkompis men skickade till pappa. Jag trodde jag skulle svimma för jag skämdes så.


HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jag dör.



.

Måndag. Är det nu jag ska hoppa från balkongen? Jag har tydligen sålt min själ, igen. Försöker köpa tillbaka den. Han verkar inte psykiskt stabil, men vem är det, egentligen. Look who's talking- hon med lugnande. När han ser på mig, ser han igenom. jag undrar ibland vad han ser. Ibland är det allt, ibland är det ingenting. Jag vet inte vad jag ska tro, känna, göra, tänka.

Jag tror jag är en bättre människa. Har ett fadderbarn och ger pengar varje månad till utsatta djur. Fint av mig. Jag tröttnar på fadderbarnet. Hon skickar inga teckningar längre. Jag får inte heller skänka några presenter eller liknande. Jag vill säga upp den jäkla ungen. Jag känner ingen empati. Men dom tjatar så jävla mycket så jag fortsätter ge pengar. Som säkert går till VD'ns frus kulturintressen och konstsamling.
Men jag är ju en bättre människa. Kanske det dämpar något slags samvete.

Jag är inte bitter.

Jag vet inte vad jag ska ha sagt. Min reaktionsförmåga är noll.

Det svider i själen. Men bara lite.

RSS 2.0